- Köszönetek: 65
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A küldik nagy részét én is Co csatában csináltam. Este jutottam el a citadellás részhez. Volt pár 100 találat fölötti Co csatám rombolókkal, amiben csak Ap használtam. De egy se okozott citadellát. (Mondjuk annyira nem vagyok WoWS-os, hogy a CA-at megtudjam különböztetni a CL-től.) Aztán dühömben megváltottam a 2077 dubonért a Nelsonhoz kellő szabadott (52 k nál kevesebb szabad kellett hozzá.) Azt neki álltam azzal citadellát szerezni. 5 meccsből volt 2 citadellám. De ez már nagyon estébe hajlott, úgyhogy feladtam.Grievous írta: Hajó körül max 200 méterrel becsapódó lövedékek, amik nem találnak el. Asszem 200 méteres kört néz, de lehet picivel nagyobb, pontos infó biztos van wg wiki wows részén.
Elvi szinten igen, rombolókon mindennek van citadellája, így tudsz ütni, más kérdés, hogy yamatot nem fogsz citadellázni 127-es löveggel pl. Rombolókkal cirkálókat lehet cv-ken kívül, közelről, AP-val (közel mint 5km), de akkor is a puhábbakat kell keresni (CL-eket elsődlegesen).
Azt a küldit coopban könnyen letudható volt, ott csináltam meg cossackkal és leanderrel, habár a nagyját cossackkal, ja, meg gallanttal (achin kívül a 3 küldirészt coopban volt legkönnyebben letudható, vagyis a 3 killes talán nem, de a többi igen, habár 750k sebzést randomban jobb volt)
leopardusz írta: Cirkálóval kellett voln citeket csinalni...
Én rombolós vagyok. Így csak a Danae-ig jutottam. (Csak akkor játszottam kis tierbe, amikor mind két romboló kapitányom csatába ragadt.)Rallyefan81 írta:
leopardusz írta: Cirkálóval kellett voln citeket csinalni...
HMS Fiji rulez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.