- Köszönetek: 375
Mydgard írta: Csao!
Erdeklodnek tapasztalatokrol, milyen a Shimikazen a 8km-es torpedo, mert erosen gondolkodom rajta.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
DragonZ írta:
Mydgard írta: Csao!
Erdeklodnek tapasztalatokrol, milyen a Shimikazen a 8km-es torpedo, mert erosen gondolkodom rajta.
Nagyon jó, nagyon gyors, csak eredményt nem érsz el vele, mert felradaroznak, felszonároznak és kipurcansz vele idő nap előtt. Egy darabig én is használtam, de ritkán lehet vele eredményesen harcolni. A középsőt használom, az elég jó .
leopardusz írta: 10 kmes a lassabb, de inkább azt, a 8as sokszor nem éri el a célt...
pedig hamarabb is tölt, gyorsabb is, mindenképp ki kell próbálni. Csak pl én füst helyett torpi ujratöltéstt használok, igy meg kellemetlen még közelebb menni
Én nem régen próbáltam a Japán rombolókat,de szerintem jelenleg szinte használhatatlanok,mindegy melyik torpedót használtam,szinte mindet ki kerülték...A többi nemzet torpedóit,közelebbről lehet észre venni,így még ha valamivel lassabbak is,sikeresebben lehet őket használni.De ez csak az én véleményem...BigaC írta:
leopardusz írta: 10 kmes a lassabb, de inkább azt, a 8as sokszor nem éri el a célt...
pedig hamarabb is tölt, gyorsabb is, mindenképp ki kell próbálni. Csak pl én füst helyett torpi ujratöltéstt használok, igy meg kellemetlen még közelebb menni
12 az A legutóbbi patch óta rakták hozzá, addig csak 8-as volt. Shiratsuyun van 10km-es.
Ráraktam ezt az újat, de nem nagyon érzem, hogy jobb lenne.
Én is újratöltést használok, amúgy elég nagy szemétség, hogy nincs füst, a Shira csak T7-es, de mindkettő van rajta...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.