Japán rombolók

Több
7 éve 7 hónapja #37318 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sziasztok, most hogy vége a láthatatlan lövöldözéseknek, most milyen skillezés javaslat Akizuki kapitányra? Találtam yt-n egy ajánlott beállítást, és hogy ez jó lenne-e? (max commander xp-ből tudok resetelni, habár nem rémlik mennyi az ára :D )

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #37340 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Shimekaze - t melyik torpedóval használjátok ?

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #37341 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem sokáig a 8 km-s volt fent, de sok a radaros hajó és nagyon közel kell menni, ezért a 12 km -s torpedókat használom .
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VoiceOfTheVoiceless

Több
7 éve 7 hónapja #37342 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Sith7 írta: Shimekaze - t melyik torpedóval használjátok ?

Bár nekem nincs meg, de elég effektív tud lenni az, hogy 12km-est használod a torpedó sebességnövelő skillel. Úgy 9.6 lesz a range-ed, és "csak" két skillpontot veszítesz vele, viszont közel olyan sebességű lesz a torpedód mint a 8km-es F3 csak kicsit nagyobbat ütne a 9.6-os.

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #37345 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Japán rombolók

VoiceOfTheVoiceless írta:

Sith7 írta: Shimekaze - t melyik torpedóval használjátok ?

Bár nekem nincs meg, de elég effektív tud lenni az, hogy 12km-est használod a torpedó sebességnövelő skillel. Úgy 9.6 lesz a range-ed, és "csak" két skillpontot veszítesz vele, viszont közel olyan sebességű lesz a torpedód mint a 8km-es F3 csak kicsit nagyobbat ütne a 9.6-os.

12km-es, de a sebességnövelő nélkül. 67-ről 72-re növelné csak a sebességet két skillpont meg 20% lőtáv árán. Annyit nem ér szerintem. Akkor inkább egy adrenalin rush és marad a sebesség és a lőtáv is. Ha elfogy fél HP-d (az azért elég gyakori) onnantól +10% tűzgyorsaság mindenre. Amúgy a torpedó leginkább stílus és skill kérdése, próbálgasd. A 20km-esnek mondjuk sok értelmét nem látom, lassú és még messziről észre is veszik (1,9 helyett 2,5km). A 8km a radar miatt elég problémás néha, tier10-ben már elég gyakori.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja BAGETT által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, leopardusz

Több
7 éve 7 hónapja #37355 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
köszönöm a választ mindenkinek

ez lett:

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.