Nos, végre elértem h feltehettem az ötös álca skillt is a japán rombolóra (ugyanis a kettesekből kettőt használtam, torpedótöltés gyorsitót meg a motor-kormánylapát éltetőt, sztem mindkettő igen fontos torpedós rombin), elég későn de jobb igy mint soha
. Vele már 5.5 a spotolási táv ami hihetetlenül jó.
S igy pedig visszatettem a 8kmes torpedókat és kezdtem kisérletezni, az 5.5 és a 8 között bőven van hely
Elvileg mindenben javit az a torpedó, hamarabb is tölt, érezhetően gyorsabb is, na persze, -2km árán.
S azt hiszem h érdemes használni
. Csata elején necces, mikor ki kell keresni merre csoportosulnak az ellen csatahajók s merre a rombolóik. Mig rombi van a közelben, azokkal kell foglalkozni, s ebben is nagyon jó a Yagumo, gyorsan tölt, s nagyon keményet üt rombolónak (de lőtt dupla citadellát 9es CAnak is). Szóval egyszer ezeket felszámolni, utána lehet menni a nagy halakra. Egészen közel kell menni a csatahajókhoz, 6-7kmes távolságban cirkálni, lehetőleg előttük kicsivel, s nyomni beléjük az áldást, nagyon gyorsan tölt.
Ja igen, nagyon kell vigyázni a távolságtartásnál, időben fordulni s pucolni mert ha a BBk felfedeznek, ilyen távolságból a másodlagosaik is szétszednek
Hatalmasakat lehet menni vele, e 4 csatából 3 egymás után volt...