- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Az a 20% csak azt növelné, hogy nagyobb lesz a kör a minimapon ameddig ellátsz. Teljesen haszontalan.Mcarthur73 írta: 1millásból a propulsiont tettem fel,2 milláson vacillálok az álca és a target mod között,mert azért a plusz 20%spot jól jönne...
Igy van, nagyobb lesz az észlelési távolságo, a torpedóészlelési, valamint a füstben, hegy mögött levő ellenfelet felfedő távolságod, az a biz. proxispot v mi. de ennyi, nem fogsz előbb felfedezni egy DDt, mint annak a normál spottávja...Mcarthur73 írta: 1millásból a propulsiont tettem fel,2 milláson vacillálok az álca és a target mod között,mert azért a plusz 20%spot jól jönne...
Mcarthur73 írta: 1millásból a propulsiont tettem fel,2 milláson vacillálok az álca és a target mod között,mert azért a plusz 20%spot jól jönne...
- Very distant ships that are only visible to you on the minimap will pop into actual view sooner (marginally useful if at all)
- If a ship is moving towards you, you can X-select her outside of your max firing range so that by the time the shells reach her she will in fact be in their range
- Guaranteed proximity detection of ships in smoke and behind obstacles is extended from 2 km to 3 km
- Torpedoes are spotted somewhat further away (I forget by how much exactly, you can look it up in the tooltip; was it 10%?)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.