- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Csak egy tipp,youtube-os videókban is sok esetben láthatod a modulokat.Én is néztem már ki onnan ezt-azt.GaiusHun írta: Oké srácok, segítség kellene!!! A ranked undor miatt ment a lecsóba a Benson, bár kurva jó hajó. Beállt helyette a Fleto. Viszont a kérdésem, harmadik modul helyre a már/régebben Fletcher-el játszó játékosok véleményét kérném. Mit javasoltok?
James Onedin írta:
Csak egy tipp,youtube-os videókban is sok esetben láthatod a modulokat.Én is néztem már ki onnan ezt-azt.GaiusHun írta: Oké srácok, segítség kellene!!! A ranked undor miatt ment a lecsóba a Benson, bár kurva jó hajó. Beállt helyette a Fleto. Viszont a kérdésem, harmadik modul helyre a már/régebben Fletcher-el játszó játékosok véleményét kérném. Mit javasoltok?
GaiusHun írta: Oké srácok, segítség kellene!!! A ranked undor miatt ment a lecsóba a Benson, bár kurva jó hajó. Beállt helyette a Fleto. Viszont a kérdésem, harmadik modul helyre a már/régebben Fletcher-el játszó játékosok véleményét kérném. Mit javasoltok?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.