- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha felraksz egy replay-t okosabb lennék mi a baj. De a plusz fogyóeszköz nem kell, helyette a +10% bónusz tier-enként vagy a torpedó +5 csomó gyorsító a jó 3-as skill.Grievous írta: Ryuujou-val hogy kéne normálisan játszani, hogy használható legyen?
Most mentem a 2. és 3. körömet, de katasztrófák, az első se volt szép, de ezek... áh.
Úgy szedik le ezeket a 4 fős osztagokat több km-ről már, hogy torpedózni és bombázni se tudok, indepence egyik vadász osztaga a 2. körben először leszedett vígan 1 vadászosztaga a 12 gépemet, mint annak a rendje, de gondolom más hajó aa-ja is segített, emrt utána én szedtem ki a raját.
A jobb vadász van fent, olyan érzésem van a 2 kör után, mintha a bogue-gyal mentem volna: bukta vadász setuppal, sok tevékenység mellett 0 damage kb
A kapitány ilyen most
Jól van, el van átkozva a kapitány is, beraktam kamikaze-ba, rögtön kiszedtek 1000 sebzés mellett...
Benign_Wolf33 írta: Ha felraksz egy replay-t okosabb lennék mi a baj. De a plusz fogyóeszköz nem kell, helyette a +10% bónusz tier-enként vagy a torpedó +5 csomó gyorsító a jó 3-as skill.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.