- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Hm, nekem fenn van a TorpedoAE az amcsin is, de lehet h feleslges egy raj miatt, 6 sec......
Kérdésem, hogy a TorpedoAcceleration mennyire jó rá? elég alacsony a torpik sebessége, többet javit rajtuk, mint a rombolók torpedóin... S ugyis kézi dobás van, ergo közelről mennek, az a minusz 20 százalék távolság sztem nem lesz érezhető. mit szóltok hozzá? .
leopardusz írta: Ez igy valahogy, a három pontos zavaros nekem egy kicsit. amcsikra jobb 3 pontosokból az emergency, japánokra a torpedótöltést gyorsitó?
Az Evasion manőver nem sokat ér sztem, hisz hatalmasan lelassitja a hazatérőket, ha figyel az ellenséges CVs, sokkal távolabbról is eléjük irányithatja a vadászait, bőven lesz idejük utolérni őket
Hm, nekem fenn van a TorpedoAE az amcsin is, de lehet h feleslges egy raj miatt, 6 sec......
Kérdésem, hogy a TorpedoAcceleration mennyire jó rá? elég alacsony a torpik sebessége, többet javit rajtuk, mint a rombolók torpedóin... S ugyis kézi dobás van, ergo közelről mennek, az a minusz 20 százalék távolság sztem nem lesz érezhető. mit szóltok hozzá?
Na, s van még az álca, hordozóra nem érdemes? Igaznán nagy százalékot javit az álcán.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.