Sziasztok, megérkezett a Kaga ismertető
Pár gondolat:
1, hajótest: mivel egy csatahajó teste, erős, jól bírja a torpedókat... gyakorlatilag cv még nem süllyesztett el... erős másodlagos fegyverzet... a légvédelem viszont elmegy... cserébe viszont a mozgékonyságunk az ár, szóval ha itt rád repülnek, nem nagyon fogod kiforogni a torpikat. Cserébe mivel gyakolratilag eddig egyetlen egyszer sem süllyedtem, gyújtásnál rögtön tudtam javítani. Így sem japó, sem amcsi cv nem tudott elkapni.
2, cv gyilkos!!! Ha valakire rárepül egy Kaga, annak annyi! Hölgyek, Urak... egyszerűen csak a játékos tudja elbaszni, ha jól dobod, és a légvédelem le is szed pár gépet, 6-8 torpedó tuti beüt, és mindig van 1-2-3 süllyedés, amit javít. Utána jönnek a bombázók, és ők gyújtanak, 1 vagy 2x. Szóval eddig egyetlen cv sem élte túl, kivéve ha lelopják előled a már süllyedő, lángoló hajót
3, repülőgépek...: na innen érdekes. Ugye a gépek hatosok. A vadászokat mindenféle módon erősíteni kell, modulok, skillek. A torpedóvető gépek jól bírják, bár 8. és 9. tierben potyognak... főleg 9. tierben. A bombázókból kevés van, de szépen ütnek, és ami fontos, min. 1x legalább gyújtanak...
A Kaga igazi ereje a 2x6-os torpedóvető kötelék, jó sok géppel a hangárban. Ez urak 12 ledobható torpedó, amelyek gyorsak!!! Szóval nagyon észen kell lennie annak, akit egy Kaga támad.
Összegezve:
Előnyök: erős hajótest, jó másodlagos tüzérség (rombik nem fogják szeretni
), nagyon jó torpedóvető gépek, penge torpedó vető sáv, 1x6, amiből 3 széles, 3 keskeny vonalon fut, és gyorsak), jó bombázók,.
Hátrányok: Lomha hajótest, fordulékonysága gyenge, vadászok inkább áttörésre jók, alternatív mehet, normál repcsata gépzabáló. Kevés vadász, kevés bombázó gép.
Jól keres, sőt, a Saipan-nak vetélytársa akadt. Többet sebez mint az amerikai, de!! A Saipannal ha lehet kerüljük a vadász/vadász harcot.. inkább süllyeszd el
Fogalmazzunk úgy, enm indult jól a kapcsolat, de a legjobb szó, lemming konvoj sajnos kifogtam párszor.... ui: statisztika most: 7 csata, 4 győzelem. Átlag sebzés 92K, eddig lelőtt legtöbb gép 39 db, top sebzés, eddig: 131K
Első csata, nem bírtam a Saipan vadászaival, hát elsüllyesztettem.