- Köszönetek: 127
vonKurz írta: találkoztam egy test Zepelinnel, 3 torpedós volt rajta, ez a kisebbik poén.
szegény megolte a cv-nket, de utána repulovel nem sokat tudott tenni tier10-ben.
a másik poént meg ki találja meg a képen ?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Flaged írta:
vonKurz írta: találkoztam egy test Zepelinnel, 3 torpedós volt rajta, ez a kisebbik poén.
szegény megolte a cv-nket, de utána repulovel nem sokat tudott tenni tier10-ben.
Akkor nem káprázott a szemem a múltkor.Nem rég én is összeakadtam egyel és azt láttam,amit a képen is lehet látni.Tüzelt az ágyúival az ellenséges hajókra,amik a közelébe jöttek.
vonKurz írta:
Flaged írta:
Akkor nem káprázott a szemem a múltkor.Nem rég én is összeakadtam egyel és azt láttam,amit a képen is lehet látni.Tüzelt az ágyúival az ellenséges hajókra,amik a közelébe jöttek.
közelébe ? ó nem, 9km-ről vágott 10k felett a Minotaurba, mentem is a víz alá egyből, 9km nekem még nem a közelébe kategória
Flaged írta:
Messzebb voltam tőle.A mi dd-nk támadta meg.Éppen célpontot kerestem és rá akartam bb-vel lőni a cv-re.A dd-nk ott volt közel hozzá.Akkor láttam,hogy tüzel a dd-nkre.Meg is lepődtem,de nem volt időm sokáig csodálkozni,mert nem messze tőlem felbukkant egy ellen bb és rám köszönt egy salvoval.Így ráfordultam és viszonoztam a köszöntését.Nem tudom milyen közel volt hozzá a dd.Ezért írtam,hogy a közelében.
9 km?10 k felett?Az kemény!Jobb lesz vigyázni vele.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.