Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Érdekes képek, videók, infók, beszélgetések

Több
8 éve 5 hónapja #28129 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hipper, mi történt? Mert csak azt láttam, hogy tolató sebességbe vágod shimakazet :O

(én meg fennakadtam egy sziget sarkon, MEGINT, csoda, hogy túléltem 6k-vla az egészet (4 hp töltő után)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #28132 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Hipper, mi történt? Mert csak azt láttam, hogy tolató sebességbe vágod shimakazet :O

LOL! Hát, Murphy törvénye ismét beigazolódott. Kiszedtem a Shimát. Ez lett volna az első köröm vele. Bevásároltam az upgradeket, XP-s zászlók fel (új kapitányt kap, kell az XP), festés minden ami kell. Indul a csata erre bejön a főnököm. Sose szokott ilyenkor, már munkaidő után voltunk gondoltam lazítok kicsit. Na mindegy gondoltam, még gyorsan nyomtam pár hátranyilat, hogy mégse fussak bele nyílegyenesen az ellenbe (ezek szerint túl sokat, csak megállni akartam), aztán alt+tab :) Gondoltam kérdez vmit aztán megy is, de nem, megbeszélni akart valamit. 2 perc után még gondoltam már biztos kapom az ívet chaten meg, hogy amilyen szerencsém van biztos most van bent valaki a wows.hu -ról :D Hát ez bejött. Ezer bocsánat. De megnyertétek nélkülem is, úgyhogy büntetésből remekül sikerült az első szorzom a hajóval:)

Azért látom a másik csapatban ketten is alulmúlták az én tolatás és halál teljesítményemet :D
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Hipper23 által.

Több
8 éve 5 hónapja #28141 Írta: Grievous
:D

Igazából nem írtak, csak azt írtam, hogy valószínüleg afk vagy, meccs végén láttam ,hogy hipper23 a kapitány és ismerős volt a név, de biztonságért ránéztem ranked szóbára :P (rank 1 elég feltűnő)

Előfordul, jobb, mintha mentél volna össze vissza és úgy sebzel nullát (nálam dd-kkel szokott ez lenni néha, mutsuki, hatsuharunál volt, meg néha fubukinál is beadja, Izumoról inkább nem is írok semmit, 50k sebzést néha elég nehéz összeszedni, habár HE_t kéne lőnöm néha, nem AP-t :silly: )

Assze megy fubuki ment rád, minimapon láttam, de a csapat nagyja középtájt, C bázis körül volt (én C felső szélén)

Több
8 éve 5 hónapja #28267 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #28269 Írta: Grievous
Gondolom az ijn dd ág variálás akkor 9.15-ben jön ha ebben nem volt semmi.

Minimapnak örülök.

Több
8 éve 5 hónapja #28274 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én tegnap találkoztam egy újneves DD-vel, de még soon volt a statja.

Oldalmegjelenítési idő: 0.322 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.