Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Érdekes képek, videók, infók, beszélgetések

Több
8 éve 7 hónapja #26300 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha ez a héten készült akkor ott valami baj van, mert az a map már másképp néz ki...

Nyomj egy checket a kliensben (launcher megnyit, jobb fönt fogaskerék, valamelyik fülön csheck)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Phaser

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26304 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
nincs mod fenn? én egyszer felraktam vmi térkép modot, aztán rájöttem, hogy az utána megjelenő térképek köszönő viszonyban sincsenek a pályákkal...

Több
8 éve 7 hónapja #26305 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is egy mini map-os mod lett volna az ötletem, de megelőztek :whistle:

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26306 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Olyan mod van fent amitől áttetsző lesz a minimap. De közben észrevettem, hogy más térképeken is előfordul ilyen, úgyhogy valószinűleg a mod miatt van. Pedig a legfrissebb Aslain féle van fent. Megnézem anélkül, ha ugy is ilyen akkor nyomok egy ellenőrzést launcherben. Köszi srácok!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26316 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Olyan mod van fent amitől áttetsző lesz a minimap. De közben észrevettem, hogy más térképeken is előfordul ilyen, úgyhogy valószinűleg a mod miatt van. Pedig a legfrissebb Aslain féle van fent. Megnézem anélkül, ha ugy is ilyen akkor nyomok egy ellenőrzést launcherben. Köszi srácok!

Nah, ezt én is ellenőrzöm, mert nekem is Aslain legújabbja van fent... huppá, izé, 09.11-ei, és már van frissebb. Viszont én ezt nem nagyon vettem észre, hogy hibás a minimap, miven ritkán megyek szigetközelbe bújni :whistle: .... és ha meg oda megyek, akkor tuti közelharcban (amolyan régi vitorlás-sorhajós-mutasd-az-oldalad-és-lőjjünk-effekt :woohoo: ) vagyok és akkor ugyebár a kapitány nem éppen a minimapot nézi :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Ghostsaker által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26317 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Alap dolog ha jól akarsz játszani, hogy fél szemed mindig a térképen van, ott látni hogy hogyan és hol helyezkedik el az ellenfél és a saját csapat. Én ez alapján tervezem meg hogy merre megyek és mit csinálok. És igy nagy gond tud lenni ha nem egyezik a térkép a pályával. Amúgy levettem a mod-ot és most jó. Szóval az miatt volt. Bár most néztem már van egyel frissebb Aslain pack . Majd kipróbálom hátha abban már javitották.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.