0.7.6-os frissítés: (lefordítva és az ömlengéseket kihagyva) 2. rész
Legendás fejlesztések: minden tier 10-es hajó kap egy egyedi, személyre szabott fejlesztést. Ennek megszerzéséhez egy küldetéssorozatot kell teljesíteni az adott hajóval. Ezeknek a célja a hajó erősségenika kiaknázása... bla bla bla.. Elvileg nem erősebbé teszik a hajót hanem más játékstílust adnak neki bla bla bla...
Republique: 6-os helyre: -18% főagyú töltésidő, -13% toronyforgás sebesség, -24% maximális lőtáv
GroBer Kurfurst: 6-os helyre: -15% ,másodlagos töltésidő, -15% főagyú töltésidő, -7% toronyforgás sebesség, -8% főagyú lőtáv
Yamato: 6-os helyre: -6% főagyú töltésidő, -7% maximális főágyúszórás, -19% toronyforgás sebesség
Montana: 5-ös helyre: -30% süllyedés helyreállítás, -15% tűzoltás idő, -70% kormánylapát javítás idő, -30% kormánylapát forgásidő
Conqueror: 5-ös helyre: + 13% főagyú forgássebesség, -80% kormánylapát javítás idő, + 40% kormányforgatás sebesség
Zao:6-os helyre: -20% kormánylapát forgásidő, -7% maximális főágyúszórás, 8% főágyúlőtáv
Hindenburg: 5-ös helyre: -20% kormánylapát forgásidő, -70% süllyedés helyreállítás, -40% tűzoltás idő, -50% főágyújavítás idő
Henri IV: 5-ös helyre: -12% főagyú töltésidő, +8% főagyú lőtáv, +10% észlelhetőséf növelés
Minotaur: 5-ös helyre: +150% füst fejlesztés idő, +10% szórás a feléd érkező lövedékeknek, -5% láthatóság, -15% füst időtartam
Des moines: 6-os helyre: -50% gyorsulás maximális sebességre, -20% kormányforgás idő, -10% radar időtartam
Worchester: 5-ös helyre: +10% radar, +20% hydró és Def AA időtartam
Moskva: 6-os helyre: -11% maximális főágyúszórás,+8% főagyúlőtáv, -13% toronyforgás sebesség
Khabarovsk: 5-ös helyre: -6% főagyú töltésidő, +8% lőtáv, -13% toronyforgás sebesség
Z-52: 5.ös helyre: -5% láthatóság, -15% torpedó töltésidő
Shimakezű: 6-os helyre:-25% torpedó töltésidő, +50% torpedócső sérülésveszély, -80% torpedócsőforgás sebesség
Gearing: 5-ös slotba: -15% láthatóság, +5% szórás a feléd érkező lövésekre, +15% főagyú és +5% toropedó töltésidő
Yueyang: 5-ös slotba: -10% főagyú és torpedó töltésidő, -15% radar és füst időtartam
Grozo: 6-os helyre:-18% főagyú töltésidő, -7% toronyforgás sebesség, +10% torpedó töltésidő
Midway: 6-os helyre: +30% repülő HP, -5% repülő sebesség
Hakuryu: 6-os heyre: +5% repülő sebesség, + 10% vadász HP
Hajó változások:
pán ázsiai füst betöltésideje 30 másodpreccel nő, prémium esetén 20 másodperccel
Zao: 12-km es type 93 mod 3-as torpedó lesz mint választahtó opció, 171s os betöltésidővel. A 8km es torpedó új betöltésideje 104 s.
Gearing: a fletscher 10.5kmes torpedóit kapja mint választható opció. ha megvan a hajó, automatikusan ki lesznek oldva
Grozovoi: 4-es slotba HP visszatöltés opció, hp 0.5% a másodperceként 28 másodpercig, 120s betöltés rendessel és 80s prémuim esetén. 1 illetve 2 darab összesen. lőtáv növelve 12.3km-re, engine boost másik slot-ba kerül, viszont 1-el kevesebb füst és engine boost áll rendelkezésre
Hindenburg és roon: töltésidő 10 helyett 11 másodperc
Moskva alsó orr ás tatpáncélzat 25 helyett 50 mm-es lesz
A radar időtartam modul +40% radar idő helyett 20% al növeli csak.
térképváltozások: Hotspot, mountain range, sleeping giant.. Leírni nem tudom indenki nézze meg maga
New yorck Port... hát hogy ez kit izgat nem tudom... engem biztos nem
Minden napi rendes konténer után jár 400 szén, a szerencsés konténer opció után 900 szén. Superkonténerből 15000 szén illetve 1500 acél eshet
plusz egy rakás hibajavítás, de az ujjam majd lerohad a gépeléstől már ugyhogy ennyi