- Köszönetek: 1467
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ne feledjétek el, h az elmult héten tir 5-6-7-8ban a várólistában folyamatosan volt volt 150 csatahajó, meg a többi, össz. pár tiz... Egy csatába max 4 BB juthat be, s kétszer annyi nemBB. Ezek szerint kicsit sokat kell várjanak...ledgeri írta: Ilyenkor mindig eszembe jut: most azon a 10-20 másodpercen olyan sok múlna, hogy megvárjon a MM 1 olyat amivel balanszolva lesz?
Nem kell megölnöd, hogy pink legyél. Lövés előtt mindig nézz körül, hogy nincs-e a közelbe valaki. Az már csak rátesz a dologra, hogy HE-t lőttél és ki is gyújtottad.Szete58 írta: No kérem: a legutóbbi csatámban összeakadtam egy Fusóval, amelyik nekem jött, amikor visszafordultam bázist védeni. A két leadott sortüzemből néhány lövedék beleakadt, amikor próbáltam visszalőni az ellen foglalását. A Fuso nem süllyedt el, sebződött csak, szerintetek miért kaptam Team Killer rózsaszín státust 8 csatára?
Szete58 írta: No kérem: a legutóbbi csatámban összeakadtam egy Fusóval, amelyik nekem jött, amikor visszafordultam bázist védeni. A két leadott sortüzemből néhány lövedék beleakadt, amikor próbáltam visszalőni az ellen foglalását. A Fuso nem süllyedt el, sebződött csak, szerintetek miért kaptam Team Killer rózsaszín státust 8 csatára?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.