Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Érdekes képek, videók, infók, beszélgetések

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #47555 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bontottcsirke csak elmondta a témába a saját véleményét, amivel egyet is értek és nem értem ezt a felháborodást. Akinek nem tetszik az használja a 12km-est. A 20km-est eddig senki se használta, így kezdtek vele valamit, ami szerintem túlzás. Nem kell ezért háborúzni egymással.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Storm által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 11 hónapja #47557 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő

Storm írta: Bontottcsirke csak elmondta a témába a saját véleményét, amivel egyet is értek és nem értem ezt a felháborodást. Akinek nem tetszik az használja a 12km-est. A 20km-est eddig senki se használta, így kezdtek vele valamit, ami szerintem túlzás. Nem kell ezért háborúzni egymással.

En nem haboruzok senkivel, csak elmondtam a velemenyemet. Szerintem az olyan torpedok, amik csak bizonyos hajotipusokat sebeznek alapjaraton aggalyosak, plane ugy hogy mar rombolokat ES cirkalokat sem sebeznenek, igy ertelmetlenne valna a rombolo hajoosztaly. En a velemenyemet irom, nem azt hogy te masitsd meg a sajatodat, mindenkinek megvan a magae. Nem gondolom a sajat velemenyemet kizarolagosan helyesnek es mast sem szolitok fel, hogy valtoztassa meg a sajatjat.

A facebook csoportunkban is eleg komoly vita kerekedett errol a Shimakze posztrol es nem osztom azok allaspontjat, akik szerint a DD-k tul OP-k, a csatahajokat meg kiherelik. Beke.

Több
6 éve 11 hónapja #47558 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő

Mydgard írta:

Storm írta: Bontottcsirke csak elmondta a témába a saját véleményét, amivel egyet is értek és nem értem ezt a felháborodást. Akinek nem tetszik az használja a 12km-est. A 20km-est eddig senki se használta, így kezdtek vele valamit, ami szerintem túlzás. Nem kell ezért háborúzni egymással.

En nem haboruzok senkivel, csak elmondtam a velemenyemet. Szerintem az olyan torpedok, amik csak bizonyos hajotipusokat sebeznek alapjaraton aggalyosak, plane ugy hogy mar rombolokat ES cirkalokat sem sebeznenek, igy ertelmetlenne valna a rombolo hajoosztaly. En a velemenyemet irom, nem azt hogy te masitsd meg a sajatodat, mindenkinek megvan a magae. Nem gondolom a sajat velemenyemet kizarolagosan helyesnek es mast sem szolitok fel, hogy valtoztassa meg a sajatjat.

A facebook csoportunkban is eleg komoly vita kerekedett errol a Shimakze posztrol es nem osztom azok allaspontjat, akik szerint a DD-k tul OP-k, a csatahajokat meg kiherelik. Beke.

Figyelj ide és értelmezd . Van a shimakaze 15 mélyizi torpival és egy torp boosttal , ami ugye 30 db torp . Az észlelhetősége 0.7 km. Lesz az a csatahaj ami ki fogja tudni kerülni ? Nem . Ez egy rakat szar lesz ha behozzák , és nem fog csatahajóba ülni senki sem

Több
6 éve 11 hónapja #47559 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta:

Mydgard írta:

Figyelj ide és értelmezd . Van a shimakaze 15 mélyizi torpival és egy torp boosttal , ami ugye 30 db torp . Az észlelhetősége 0.7 km. Lesz az a csatahaj ami ki fogja tudni kerülni ? Nem . Ez egy rakat szar lesz ha behozzák , és nem fog csatahajóba ülni senki sem

"Figyelj ide és értelmezd . " >> Es mi van akkor ha 1 vagy 2 db csathajo lesz bent a jatekban, akit torpedozni vagy kepes (rombolot es cirkalot sem sebez a DW torpedo)? Ha azokat kiszedtek, kire fogod eregetni a torpedoidat? Halaszni fogsz veluk?

Több
6 éve 11 hónapja #47560 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csakhogy ezek a torpok fel lesznek spotolva mások álltal. Illetve ahhoz, hogy hasznos legyen igazán, a végjátékig el kell jutni a rombolóddal, amikor is van életben csatahajó. Abban igazat adok Mydgardnak, hogy ha a BB-ket kiszedik előled, teheted a meccset a zsebedbe. Talán ágyúkat is boostolni kellene akkor már, hogy legyen esélyed így. Ellenkező oldalon viszont meg nem fogod tudni megállapítani, hogy éppen milyen torpedó tart feléd, nagy valószínűséggel rögtön megpróbálod kerülgetni őket. Ez még akár trollkodásra is adhat okot, például kihajthatsz egy dd-t a füstből, aztán kiderül, hogy átmenne alatta...

Egyébként mivel opció a dolog, ha nem lesz működőképes, nem fogják használni. Pont.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mydgard

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #47561 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Dühöngő

Mydgard írta: "Figyelj ide és értelmezd . " >> Es mi van akkor ha 1 vagy 2 db csathajo lesz bent a jatekban, akit torpedozni vagy kepes (rombolot es cirkalot sem sebez a DW torpedo)? Ha azokat kiszedtek, kire fogod eregetni a torpedoidat? Halaszni fogsz veluk?

Én erre írtam neked, hogy ott van a 12km-es. Ha kevés a bb előveszed azt és kész.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Storm által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.337 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.