rózsaszín lettem
ciklonba kerültünk, és ilyenkor az ember próbáll ugye összetartani, pláne, hogy bombázták mellettem a csatahajót, és 3km-ről még nem láttam a repülőket felette... szóval odamentem egész közel, aztán megjelent egy Bismarck, és a hátsó tornyok kicsit túlbuzgók voltak, annyira, hogy a szovi ki is gyulladt.
ha kigyulladt az folyamatos sebzés, csak azon imádkoztam, hogy a másodlagosok be ne találjanak, de azt megúsztam
ott a helyszínen ahogy égett a szomszéd, kaptam még 2 figyelmeztetést, a harmadik után én is "kigyulladtam" leégett rólam 18k hp.
+ közölték, hogy most 11 meccsig megmarad a pink, ami a valóságban 6 lett, ugynézem kettesével csökken, pontosabban egy olyan meccs tuti volt, ami után kettővel csökkent az érték, de most meg egy olyan ami xar volt, 57k sebzés tizessel, itt csak 1-t csökkent.
összefoglalva semmi különleges ujdonsag, akkor lesz pink valaki, ha sokat lövi a másikat, legalább 3-4 találat, vagy egyszer kigyújtja, és ha egyszer pink lesz, az sokáig eltarthat, akár 10 csatán keresztul is, de azokkal a csatákkal ahol sokat sebez az ellenségbe, a pink időszak érdemben lerövidíthető...