- Köszönetek: 786
Ó én örülök ezeknek a salvoknak, de a wg a kő, papír, olló elvén balanszolja a hajótípusokat. Romboló üti a csatahajót, csatahajó a cirkálót, cirkáló a rombolót. Akkor hogy is van az, hogy bbvel lenullázok egy rombolót? Nekem az egészben csak ez furcsa.ledgeri írta: Mert az, hogy ennek harmadát sebeznéd folyamatosan(DD-ken), az jobban esne...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
En hasznalom a Complementet rendszeresen-mar amennyiben vannak olyan csapattarsak hogy segitik egymast/engem, kommunikalnak egymassal hogy rendezzuk soarinkat.Phaser írta: Basszus most mondta Flamu, hogy az orosz szerveren ha használod a report rendszert, és dicséretet adsz valakinek akkor, egy normál konténert kapsz ajándékba. Nálunk vajon miért nincs ilyen....
Akkor a citadella féle megoldás lenne jobb: ha hosszában lövöd a dd-t beakadhat, de a hajó arányai miat is kicsi az esély, kereszben meg overpen.Storm írta:
wg a kő, papír, olló elvén balanszolja a hajótípusokatledgeri írta: Mert az, hogy ennek harmadát sebeznéd folyamatosan(DD-ken), az jobban esne...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.