- Köszönetek: 97
bimbumm írta: Üdv Urak!
Olvasgatom már egy ideje a fórumot, köszönet érte a szervezőknek, fenntartóknak, (első bejegyzésemhez mindenképp meg szerettem volna jegyezni ezt) és nem idegesítésképpen, de megosztom én is a szuperkonténer nyitásaim eredményét.
Tegnapi, vagyis ma éjfél utáni nyitással sikerült egy 30 napos prémiumfiókot kihalászni, és volt egy év eleji 10 millió kredites ami említésre méltó. Amiről nem csináltam képernyőfotót az két 50.000 szabad xp-s konténer volt még. És, hogy felborzoljam kedélyeket, ezidáig összesen kb 20 alkalommal kattintottam a szuperkonténerekre, mindig a zászlós nyitást választom 95 % -ban.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem kéne a saját csapattársaidat lövöldözni, meg rage-elni állandóan. Akkor jönne az a konténer! (Amúgy true story )HardcorePunk írta: Na az ilyenek miatt tart ott a WOWS társadalom, ahol. Te röhögve kinyitogatod előttünk a ládákat, mi meg egyáltalán nem is kapunk. Ha igen akkor meg szemét van benne, abból is kevés...
Rage az alap tesó Csapattársat meg csak akkor lövök, ha már rage-elekVoiceOfTheVoiceless írta:
Nem kéne a saját csapattársaidat lövöldözni, meg rage-elni állandóan. Akkor jönne az a konténer! (Amúgy true story )HardcorePunk írta: Na az ilyenek miatt tart ott a WOWS társadalom, ahol. Te röhögve kinyitogatod előttünk a ládákat, mi meg egyáltalán nem is kapunk. Ha igen akkor meg szemét van benne, abból is kevés...
Nálad meg kicsit agresszívebben kellene a ládákat kinyitni...BigaC írta: Én ártatlan-békés bárány vagyok, sose haragszom (na jó 1 évben egyszer), mégse jön a szuper
Nincs olyan hogy állandó taktika. Mikor hogy játszok ahogy megvan a nyitás lehetősége nyitok és kész,van hogy reggel 9kor van hogy délután 6kor.Mindig a szupert kell választani és szugerálnia képernyőt és a lábadnál heverő kismalacot simogatni.Ha röfög jön a frigyláda............VoiceOfTheVoiceless írta: Pocok! Mikor szoktál játszani és nyitni? Nap közben, vagy éjszaka? Mert amióta "csúcsidőben" játszom én például nem kaptam szupert. Régebben délelőttönként játszottam, és két hetente azért jött egy-egy.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.