- Köszönetek: 187
hát én nemtudom mióta megy a konténer mert 4-5 hónapot kihagytam november közepén kezdtem ujra,,108 konténert nyitottam edig,,abból kb 18-20 szuper volt míndíg csak a kockázatosra nyitok,,adott már 500dublon 10milla kredit meg sok zászló,legtöbször a 250 sárkányzászló,meg 2x volt 250 es prém javítóFujipapa írta: Ti milyen szisztémában nyittok?
Zászlót és álcafestést nyomok elsőnek! Másodiknak és harmadiknak szerencsét.
130 konténerből eddig 6 szuper volt!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
3x aszzem sárkányzászló..ennek köszönhetöen,,mikor megvettem az Iowa-t 3 nap alatt utolérte carolina kapitányát aval sokat szenvedtem anno akkor még soha nem volt sárkányosom altengernagy mindkettö,,de közelednek a 300k kapi xp hez de most graf spee nyomom,nagyon jól keres 100k minimum minden csatába,,gyülytök a MONTANA-raleopardusz írta: Össz hány sárkányzászlót kaptál? Sztem az a legértékesebb
s hogy mi a szisztémánk? Mielőtt rányomunk a luckra elmondunk egy imát
Akkor én véletlen szoktam kattintgatni, mivel ált. zászlókat, meg festéseket nyitok. Az eddigi kb két szuperkonténerem után már nemigen kísérletezek a szerencsével. Sose voltam egy szerencsés alkatkg1003 írta: Ti milyen szisztémában nyittok? Szerencse, vagy konkrétan pénz, zászlók, segélycsomag? (mondjuk aki zászlóra kattint az szerintem véletlen)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.