hadtjuk írta: Pár gondolat a Santa Claus konténerekről. Melyekkel megpróbálom magam felvértezni ilyen konténerek vételétől.
Így is hozzá lehet állni, de.
Ha hajót akarsz, vegyél azt. Ha zászlót, akkor azt. Ha festést, akkor azt. Ha van felesleges pénzed amit inkább szerencsejátékra költenél, akkor vegyél ládát, viszont ne anyázz ha:
5 megaládából 6000.-ért csak 20x New Year Streamer camo, 5x Mosaic camo, 5x Asian Lantern camo, 5x Spring Sky camo, 20x New Year Streamer camo esik. Holott annyiért egy T6-os hajót is vehettél volna. T6-os hajók 5-8000 között mozognak.
A youtube videókat szerintem nem érdemes példának venni, mert csak azt látod amit megmutatnak. Persze, hogy videóban 20 ládából esik 4+ hajó. Az hogy mellette esetleg nyitott másik 2-3-4 20as pakkot aminek ára 21000.- / pakk és "csak":
2,000 doubloons, 12,500 Coal, 20x New Year Streamer camo, 5x Mosaic camo, 5x Asian Lantern camo, 5x Spring Sky camo, 30x special Dragon signals, 30x special Red Dragon signals, 30x special Wyvern signals, 30x special Hydra signals, 30x special Ouroboros signals, 30x special Basilisk signals, 30x special Scylla signals, 30x special Leviathan signal volt bennük, azt nem biztos hogy kirakják, de persze embere válogatja.
Redditen is posztolgattak képet hogy ládanyitáskor Missouri esett, de a kommentek alapján nem az a jellemző.
www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comment...5/so_guys_we_did_it/
"CodePhantomYT
4 hours ago
got way too excited over this but its a ship I have been wanting for a long time also those medium containers are way better than the mega ones not going to lie just bought 20 and got 5 ships with them being Mutsu ,MISSOURI ,Marblehead ,Duca D'Aosta and the Blyska
Delta_25
3 hours ago
5 ships out of 20 isnt a bad drop rate at all
sunkyuoppa
3 hours ago
3 out of 6 here
got the krispy kreme, t-61 and murmansk
element-battler
2 hours ago
Better than my 3 out of 40.
bastaja025
25 minutes ago
ONE out of 27 LOL, i must be rly unlucky...
"
Tény, hogy 6000-ért nem fogsz T9-es prémium hajót kapni a boltban, de a ládákban sincs garancia rá hogy tuti az lesz amit kapsz.
Ezért szerencsejáték.
Én a napi XP-kért is inkább a resource konténert választom, és a benne lévő szénből majd megveszem a Mushasit. Másfél hónapig naponta 3 try luckot próbálgattam és egy Mutsu jött ki, aminek örültem, de később, a bejövő resource konténerek érkezésekor átváltottam rájuk. Úgy fixen jön a szén és van egy biztos haladás a kívánt szeneshajó felé.
Most a Twilight Battle alatt a credit is rendesen jön Steelrat + zászlókkal (legutolsó steelrat-steelrat-rasputin meccsen 970k credit termelt a kis patkány), így a havazás előtti hajóvásárlást is ebből fedezem.