Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Konténer nyitás

Több
6 éve 11 hónapja #48015 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Beetetési időszak van, ... munkatársam 11 ládát vett a Wot - ba , 3 T8 prém volt benne, aki este/másnap vett, az már nem volt ilyen "szerencsés".

Szóval szvsz, aki akar ládát venni, az ma/most vegyen

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #48018 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Vettem 5 nagyot, mert annyira azt hallottam, hogy így nyitottak hajót úgy. 5500 Ft-ot költöttem és 2000 arany volt a max, 30 dragon, meg 15 festés szintű volt a másik 4. Tavaly is bedőltem és most is átbaszva érzem magamat! Okuljon az esetemből, aki hozzám hasonlóan így akart Alabamát vagy Lo Yangot szerezni...
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Jaszon

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #48022 Írta: Drogon_Rider
Drogon_Rider válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Ha WG részéről a jóindulatot feltételezzük, akkor a konténerek pusztán bizonyos valószínűséggel tartalmaznak T8 prémiumhajókat és egyéb ritkább/drágább ínyencségeket. Ezért valójában minél több sikersztoriról hallasz, annál kisebb az esélye, hogy Te is ilyen szerencsés légy, és vica versa.

Gondolom, hogy úgy árazták be a konténereket, hogy összességében kb.úgy jöjjenek ki, mintha a játékosok rendes áron vásárolták volna meg a hajókat.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Drogon_Rider által.

Több
6 éve 11 hónapja #48024 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Láda nyitás

Benign_Wolf33 írta: Vettem 5 nagyot, mert annyira azt hallottam, hogy így nyitottak hajót úgy. 5500 Ft-ot költöttem és 2000 arany volt a max, 30 dragon, meg 15 festés szintű volt a másik 4. Tavaly is bedőltem és most is átbaszva érzem magamat! Okuljon az esetemből, aki hozzám hasonlóan így akart Alabamát vagy Lo Yangot szerezni...

Ha jol lattam Sandro egy 5xHuge packbol egy Kii-t meg egy Gallantot szedett ki... Mit ne mondjak elgondolkodtam, hogy vegyek-e, mert szeretnem azt a japcsit, de f*ck nem akarok most eszetlenul kolteni a jatekra. A WG tudja, hogy kell bevetni a mezesmadzagot. :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #48026 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Egy francia kezdő streamer (65-100 össz megtekintés a videóin) 20 nagyból két 6-os hajót nyitott és 2000 aranyat. (Ja és én még szerencsés voltam a 2000 arannyal, még ha többet is fizettem a "meglepetésért" mint amit valójában ért, mert ő meg az első 10-ből nem nyitott semmi nagyobb értékűt)
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
6 éve 11 hónapja #48028 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Parom most talalta ki, karacsonyra nezzek magamnak valamit "a hajos jatekban".
Mondtam neki felejtsd el, emlekezz a szerencse kontenerekre. Rogton ravagta "akkor gyorsan talalj ki magadnak valamit".
Mondtam hogy jo, de a WGnek nem lesz koze hozza. :whistle: ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.