- Köszönetek: 773
SUNDI1968 írta: Őszintén szólva sunyi kis rohadékoknak tartom őket, elbújdosnak, ködbe bújnak, kiszaladnak a világbol ha gáz van, röviden ennyi. Én is kezdek játszani velük, szinte minden partiban szedek ki 1-2-őt,de nem az én világom, Aki kimagaslóan jó a DDkel az az életben is ilyen sunyi, és elnézést ha ezzel bárkit megbántok
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta: Igen a velemenyedet leirhatod, de altalaban jon egy Verlila Joskapista, aki ugyis megmondja a tutit, mi es hogy a fasza. Ezt figyelembe kell venned itt, a Duhongoben sem lehet akarmiert duhongeni.
Mydgard írta:
SUNDI1968 írta: Őszintén szólva sunyi kis rohadékoknak tartom őket, elbújdosnak, ködbe bújnak, kiszaladnak a világbol ha gáz van, röviden ennyi. Én is kezdek játszani velük, szinte minden partiban szedek ki 1-2-őt,de nem az én világom, Aki kimagaslóan jó a DDkel az az életben is ilyen sunyi, és elnézést ha ezzel bárkit megbántok
Na es milyenek lehetnek azok a playerek, akik pont annyira szeretnek menni a rombolokkal, mint a csatahajokkal? Latens suttyok? Az a hajoosztaly megkoveteli a rejtozkodo jatekstilust, a camo az elonye, mar ha a klasszikus torpedos rombolokat nezzuk, de pl. egy Khabarovsk mar egesz mas.
Igen a velemenyedet leirhatod, de altalaban jon egy Verlila Joskapista, aki ugyis megmondja a tutit, mi es hogy a fasza. Ezt figyelembe kell venned itt, a Duhongoben sem lehet akarmiert duhongeni.
9laurus9 írta:
Mydgard írta: Igen a velemenyedet leirhatod, de altalaban jon egy Verlila Joskapista, aki ugyis megmondja a tutit, mi es hogy a fasza. Ezt figyelembe kell venned itt, a Duhongoben sem lehet akarmiert duhongeni.
Igen, viszont ez már egyre ritkább, mert a Verpiros KandurBandik egy része nem tanácsként, a kiizzadt tapasztalatok megosztásaként, hanem egojuk elleni támadásként fogják fel.
Mert mint tudjuk a Verlila Joskapista státusz mögött egyébként sincs semmi tudás és tapasztalat, csak egy mocskos sunyi paktum a WG RNG-vel, és egy ilyen sehonnai bitang nekik aztán ne mondja meg a tutit.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.