- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Megnéztem. Leírom, amiket észrevettem.geotigris9 írta: Ha valaki totális agyf@szt akar kapni a játéktól visszajátszást nézze meg!
Értem én, hogy noob de..
Megörülök az ennyire fogyatékos játékosoktól nem bírom cérnával és tegnap is volt egy ilyen kaliberű csatám.
Miért nem teszi át az ellenhez az ilyen agyhalott játékosokat???
MEGNÉZNI CSAK SALYÁT FELELŐISÉGRE!
Storm írta:
Megnéztem. Leírom, amiket észrevettem.geotigris9 írta: Ha valaki totális agyf@szt akar kapni a játéktól visszajátszást nézze meg!
Értem én, hogy noob de..
Megörülök az ennyire fogyatékos játékosoktól nem bírom cérnával és tegnap is volt egy ilyen kaliberű csatám.
Miért nem teszi át az ellenhez az ilyen agyhalott játékosokat???
MEGNÉZNI CSAK SALYÁT FELELŐISÉGRE!
Az elején felesleges volt megpróbálnod megmenteni a cv-t, mert már túl közel volt a Nicholas. Helyette én a helyedbe az északon magányosan hajókázó 2 BB-re mentem volna rá, mert ahogy láthattad az északi csapatot ők ketten tartották fel.
Jó, lementél megvédeni a cv-t, de miért foglalkoztál annyit a Kuma-val és a Phoenix-el? Elereszted a torpedókat és továbbmész.
Amikor befoglaltad a B bázist, miért mentél északra nagy kerülővel megölni a cv-ket? Miért nem mentél délre feltartani az ellenséget amíg északról bevonulnak a B bázisra védeni?
Miután süllyedtek a cv-k miért mentél északra? Befoglalhattad volna a déli bázist nyugodtan.
Prémium fogyóeszközöket miért nem használsz prémium hajón? Biztosan telik rá, de oké ebben a körben pont nem volt rá nagy szükség.
Ez a chat spam amit egész kör alatt műveltél csak idegesítő és semmi haszna nincs.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.