- Köszönetek: 127
Storm írta:
Replay?Flaged írta:
Storm írta: A random szó fogalma egyébként megvan nektek? A WG játékai az RNG-ről szólnak, ami teljesen random. Az is random, amikor egymás után 10szer vesztesz csatákat és az is, ha ugyan ennyit nyersz. Valószínűleg rpf volt az enemy dd-nek és azzal torpedózott az irányodba. Vagy egyszerűen elengedte abba az irányba a torpedókat, ahol tudta, hogy gyakran járnak rombolók. Ilyenekből tanulni kell és nem itt szidni a "wg-t".
Ezzel csak az a baj,h nekem nem írta ki,hogy rpf-el megtaláltak.Mert,ha látom,akkor nem megyek arra,illetve számítok rá.Vagy ez is random?Egyszer kijelzi nekem is,máskor meg nem?Ezt ugye te sem hiszed el?Persze,előfordul,h csak úgy elküldenek egy salvot a semmibe,hátha belemegy valaki.De milyen hajó?Szellemhajó?Direkt néztem a csatát utána és az ellen torpedós hajói nem az én oldalamon voltak.Ráadásul háromszor egymás után.Na ne mááár!
Akkor az is random,hogy kilövök egy csatahajót rombolóval HE-vel úgy ,hogy lőszerrekeszt tatálok el neki.Nem is egyszer.Na ne mááár!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta: A random szó fogalma egyébként megvan nektek?.
Flaged írta:
Ezzel csak az a baj,h nekem nem írta ki,hogy rpf-el megtaláltak.Mert,ha látom,akkor nem megyek arra,illetve számítok rá.Vagy ez is random?Egyszer kijelzi nekem is,máskor meg nem?Ezt ugye te sem hiszed el?Persze,előfordul,h csak úgy elküldenek egy salvot a semmibe,hátha belemegy valaki.De milyen hajó?Szellemhajó?Direkt néztem a csatát utána és az ellen torpedós hajói nem az én oldalamon voltak.Ráadásul háromszor egymás után.Na ne mááár!
Akkor az is random,hogy kilövök egy csatahajót rombolóval HE-vel úgy ,hogy lőszerrekeszt tatálok el neki.Nem is egyszer.Na ne mááár!
Tessék problémád már javítva is.Flaged írta: Én eddig kétszer küldtem víz alá DD-vel csatahajót,úgy,hogy HE vel lőttem őket.1 Bismarckot meg egy North C.-t.Mindkettő kb. fél hp-n volt.HE-vel lőttem őket.A harmadik sorozat után detonáció és már adta is a killt nekem.Nem kicsit lepődtem meg.Hát még az ellen.400 kérdőjel a chaten.Ez két különböző csatában volt.Ez azért kicsit durva a wg részéről.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.