Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #1351 Írta: Kisokka
Kisokka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát én ezt eladom a g3cibe :woohoo:

És a nagyját egy Kongora lőttem, szép nagy célpont volt, de minek... Ugyanazok az egyes lövések, egyik elé, másik mögé, volt olyan is, amit mintha elsodort volna a szél. Nem tudom minek szenvedek vele, egy előnye van, hogy elég badass-ül néz ki, amúgy meg semmi :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1352 Írta: Kisokka
Közben rájöttem, olyan lagok vannak, hogy beszarás, rendszeresen keresztüllövöldözök az összes hajón. Amikor elkezdenék fordulni, vagy 10 mp, mire tényleg elkezd fordulni, vissza ugyanez. Játszhatatlan jelenleg és a laglámpa sincs a helyzet magaslatán.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1355 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Minél nagyobb a hajó annál késöbb reagál a kormányra.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 4 hónapja #1356 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kisokka írta: Közben rájöttem, olyan lagok vannak, hogy beszarás, rendszeresen keresztüllövöldözök az összes hajón. Amikor elkezdenék fordulni, vagy 10 mp, mire tényleg elkezd fordulni, vissza ugyanez. Játszhatatlan jelenleg és a laglámpa sincs a helyzet magaslatán.

Tegnapi játékbefejezős kirohanásom után ma reggel kipihenten úgy döntöttem, adok neki még egy esélyt. Elindítom a launchert, letölt valami 1,5 megás cuccot, azóta lag elvétve akad, ping 130 helyett 20-30. És varázslatos módon el tudom találni az enemyt. Már majdnem ott tartok, hogy kezdem élvezni a csónakázást :woohoo:

Mellékletek:

Több
9 éve 4 hónapja #1357 Írta: Kisokka

vcsaba1968 írta: Minél nagyobb a hajó annál késöbb reagál a kormányra.

Ez igaz, csak nem ennyire. Játszottam már Myogival lag nélkül is, ennyire azért nem kezelhetetlen. Amikor teljesen középen van az irányjelző és még mindig fullosan kanyarodok vagy 10 mp-ig, az nem oké.
És a lényeg, hogy a tőlem 1Km-re lévőn is keresztüllőttem, miközben a kilőtt csapattársaim folyamatosan hülyéztek, nem értették mit csinálok(le akartam lőni a capet, a mieink is foglaltak, így pont elég lett volna nyerni, aztán nyertünk végül, de csak a secondary armamentemnek köszönhetően :D)
Valószínűleg jóval arrébb volt a hajó, mint ahogy én láttam.

Több
9 éve 4 hónapja #1358 Írta: Kisokka
Eddig még nem tapasztaltam ilyen brutális lagokat. Messziről láttam már, hogy egy hajó hirtelen megáll, de ez ritka volt. Ma viszont eszméletlen volt, a közeliek is és még a saját hajóm is lagolt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.