Én feladom, ez a hét borzadály, secondary hitrate-es küldit próbáltam csinálni (kampányban van bismarck/tirpitz-cel 1k, us bb küldiknél alternatíva küldiként vna 1 körben 240), de bismarckkal, és gokuval csoda volt ha meglett a 100 tlaálat, annyira kínkeserves most ezekkel a csapatokkal és rng-gyel, hogy iszonyat, és ofc sec buildes mindkettő bb, hogy leégjen rendesen és a világvágáről is láthassák, legalább goku visszalöni se tud a19km range-e miatt... thank you game
MrV-vel próbáltam valamit alkotni, de röhej, semmibe se tudtam citadellát verni kb... ma beadta egy prinzbe a legtöbbet, de korábban goliath oldlaába nem (rendes penből volt 11 egyik táamdásnál)
de én ma ennél a résznél kaiakdtam, 20k hp-t vesztettem 1k dmg-ért, mert mindenki 22-23km-ről lött mire sziget mögé értem (cv spotolt), majd ki akartam menni sziget mögül, már kanyarodta, de valahogy shima torp elkapott... 10db, majd hinde és yoshino azonnal adott egy dupla tüzet, mert miért ne... hindet valahogy citáztam 18km-ről, de röhej. Utána ez a shima meg rárushol a shikishimankra, megszedi, és rögöhve túléli, instant bukó. Kövi goku se jobb...
17:30-ra meghalt 2 dd-nk kb 10 secen belül, majd 30 secen belül a másik kettő és egy yamato, thank you. Halland meg felrobbantott utána.... mára feladom, jó lesz a 3m dmg-et összekaparni bismarck camoért ami nem is fontos (kellene 1.2m, meg utána a többi quest)