Shardik4 írta: Andurin77.
Jól láttam a ti oldalatokon ....
Nem tudom, hogyan lehetne.
Tegnap és egy kicsit ma is csatahajókkal próbálkoztam, mert pihentetni kell a bal kezem. Kikészül a hordozóktól.
Szavakat sem nagyon érdemes vesztegetni arra, amit csatahajókkal műveltem.
Most akkor hogyan legyen eldöntve, hogy valaki hülye a játékhoz, vagy csak szelektíven hülye? Úgy mint én.
Ha csatahajót, vagy cirkálót viszek, akkor a legalja piros színnél is gyengébb vagyok. Rombolóval be sem merek menni.
Ha meg hordozót, akkor azért másabb a helyzet.
Én már azzal is elégedett lennék, ha lenne valami olyasmi, mint a klánháborúknál van besorolás. Csak itt az egyéni teljesítményt mérlegelik.
Amíg egy bizonyos hajó osztállyal - például én, a csatahajókkal - nem ütök meg egy bizonyos szintet, sebzést, bármit, az adott hajóosztállyal, addig a Zöld Béka osztályba sorol és csak azokkal mérkőzhetek meg.
De ha hordozóval vagyok, akkor már a Sárkányokkal (csoport) küzdhetek, mert a teljesítményem elegendő oda.
Nem tudom, mennyire érthető, de biztosan lehetne szintekre bontani a játékos állományt, minimális átfedésekkel.
Amúgy meg már azl is sokszor elegendő lenne, ha nem történnének olyan dolgok, mint az előző posztomban, a térképen látszik. Józan paraszti ésszel is látszik, hogy egy ilyen megmozdulásnak nem lesz jó vége.