- Köszönetek: 1225
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
akkufuro írta: Én hiszek neked de sajnos a matek az a TÉNYEK tudománya. Ott nincs úgy gondolom meg azt hiszem. Itt nem az a kérdés hogy ki milyen játékos hanem az hogy CSAK ETTŐL FÜGG-E kinek milyen WIN-je van. Tehát belenyúlnak-e a játékba. És PONT befejeztem.
Lord írta: Kicsit zavarosnak találom az írásod pgergo77 de ha jól értem akkor a vesztes csapat ebédel mindig és addig picsázzák ki őket, a többi játékos meg aki évek óta játszanak, hirtelen elfelejtenek játszani. De nem kell aggódni, mert a "rollerezés" után megint eszébe jut hogyan kell célozni. Én ezek szerint 2-3 csatánként elfelejtek játszani, majd gyorsan megint megtanulok. Viccen kívül tudom, hogy amikor vesztünk akkor rajtam megy el a csata, mert béna vagyok, ha nyerünk akkor meg lehozzák nekem a profik. A wg de még a jóisten sem tud mit kezdeni a kiegyensúlyozatlan csatával. Amikor pedig egyik patch-ről a másikra jöttek be ezek a furcsaságok és a kaotikus csaták az csak egy fatális véletlen.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.