- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Megnéztem a statot, ha már be lett linkelve. Nos... szerintem T5 hajóknál magasabb szintre ne menj!
Mindenkinek sokkal jobb lenne.
Olvasgattam a hozzászólásokat, stb. Mint végül kiderült, a játéknak semmi baja. Nos, ez így persze nem teljesen igaz, hiszen ezer sebből vérzik, de ami a panaszt illeti, nem az a baja, amire a játékostársunk hivatkozik.
Ezzel teljes mértékben egyetértek Nem vagyok tökéletes, bénázok, de igyekszem jobb lenni, persze ez nem mindíg sikerülmeg lehet keresni az eredményes, a CSAPATUNK SZÁMÁRA FONTOS megoldásokat. Ezért, ha megengeded, én a következőt merném mondani: Mindenki akkor jár a legjobban, ha nem kifogásokat keresünk (rng, wows Istene), hanem küzdünk, megyünk, TANULUNK. És akkor jobbak, eredményesebbek leszünk. SZERINTEM. És kérlek, ne haragudj, de a statod megnézve szerintem Neked is van hova fejlődnöd.
Én isNem foglalva állást megjegyzem, h mikor csobbanok és egy mozdulattal lépek ki a pályáról/a játékból is, általában a saját hülyeségem szoktam szidni közben
Igérem, soha többet ki se dugom az orrom coopból...Megnéztem a statot, ha már be lett linkelve. Nos... szerintem T5 hajóknál magasabb szintre ne menj!
Mindenkinek sokkal jobb lenne.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.