Fél bb hp? Xd Jesus...
Tudom, pár kört csak tesztként, pár napja meg quest miatt mentem, így értem a cv-s oldalt, viszonylag, mert t10-es cv-hez free xp kellene költenem, hogy legyen...
Csak miikor a másik oldalt vagyok és látom, hogy néha az aa-m nem ér semmit, az csöppet rossz érzést kelt. Igen, DD is okoz ilyent gondot, főleg, hogy max4 lehet, le lehetne nyugodtan venni 3-ra, ha cv-ket levinnék 1-re, rendszer szinten ez kb 2 sor átírása lehet (jó, biztos nem, de csak feltételezem). csak máshogy hat "lelkileg" az ,hogy dd torpedó szed ki, vagy egy cv, szerintem (cv-t látod, hogy jön és sebez, dd-nél max azt, hogy felspotolnak). AA-ra arra gondolok, hogy mikor desmoinnal alig bírom lelőni hakuryuu ap bombázóit, cserébe az 25k dmg-et ver belém ,az picit fájó, és azonos szintűek voltunk (1-2 napja meg shoukaku egy baltimorera ment rá és kb hasonló eredményt ér el). Annyi balansz még lehetne, hogy +-1 mm cv-knél, és elég 1 cv/oldal, ez tényleg nem kerülne sokba, annyira sok cv várakozó high tierben nem szoktam látni, jó, nem késő este vagyok fent, hanem a nagyobb rohamok előtt általában...
Egyik ismerősöm majdnem abba hagyta, miután edinburgh-gal 1,5 hete ment, volt mellette egy cirkáló, már nem tudom melyik (japán talán, nem egy aa monster, az biztos), aztán jött egy midway rakétás szakasz, majd eltűnt a brit cl fél hp-ja egy támadástól, tudom, luck-unluck, meg papír hajó vs rakéták, csak ilyenekkor se a cv játékosok problémáira figyel az ember (meccs felénél volt talán, füstje nem tudom hogy állt, de ugye füstbe is bele tudnak lőni gépekkel, ha nem spotolják a gépeket akkor meg ugye a füstben álló nem tudja légvédelmével védeni magát)
FV-nél arra gondoltam, hogy artyk mellett most az az egyik nagy "faktor" amivel parázik mindenki, vagyis type4, type5, FV4005 trio, mert ezek is ki tudnak szedni egy lövésből, vagy kb majdnem lenullázni a hp-dat, mint az artyk, csak ezek nem a pálya másik feléről, dombok között csinálják... type5-nél szupertezten speckó (prém) HE-sét cseréik HESHre és csökken a sebzése (sima HE is változik asszem), type4-nél mozsárt elveszik talán, ez nem rémlik, FV-nél meg sebességet csökkentik kicsivel, meg a szórását növelik (de a sebzését nem csökkentik, ami a baja volt sokaknak).
Tudom, hogy cv nem arty, legalábbis 0.8-ig cv-vel a limitált gépszám miatt rosszabb volt, csak ez az opció megszűnt/módosult.