- Köszönetek: 72
Igen, te csinálod rosszul Az ilyenekről listát kell vezetni, és ha megint összehoz vele a sors, akkor már a meccs elején belenyomni 2-3 full salvo-t Csak a miheztartás végettTomc írta: Gyerekek.....itt tartunk ? Én vagyok a noob mert gondolkozom és jól használom a hajóm ? Hogy nem megyek be az elején a darálóba ? Na mind1 biztos én csinálok valamit rosszul
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha nem irögatnád tele a csetet faszságokkal nem ez lenne a helyzetTomc írta: Na ez a hétvége egy hányadék ! Az összes csata UGYANEZ ! NEM LEHET NYERNI ! Minden csatában első helyen végzek. Miért is lehetne nyerni mikor pont GK val a 15 win kellene.....
Csapattársak 0 IQ -sok. Chat ban megvan. Nice weekend
Update !
Mindent értek már ! Következő csata mondom bedobom a Yamato-t hogy legyen sikerélményem. Másik Yamato elmegy másik oldalra ahol nincs DD-nk....mondom ez hülye .... NA mind1 alkotok Ymatoval szép csata :
A másik nagyszájú Yamato nem tudom mit csinált majdnem utsó
Erre visszamegyek a menübe és üzengetett nekem ....
Gyerekek.....itt tartunk ? Én vagyok a noob mert gondolkozom és jól használom a hajóm ? Hogy nem megyek be az elején a darálóba ? Na mind1 biztos én csinálok valamit rosszul
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.