Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 1 hónapja #7097 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Örömködő
Pár szó a megnyert hajókról ? B)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7100 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
Az Ognevoi jól mozgatja az ágyúit, mondjuk kell is neki mert a -3%-kal is 7,5km-ről látható. 2 kört mentem vele. Rangsorltban is megállta a helyét, mondjuk a 4km-es hatótávú torpedóival találatom eddig csak egy Mahan-on volt. Se az amcsik nem ijedtek meg tőlem se én az amcsi 6-os, 7-es rombolóktól. Majd lassan kitapasztalom, 1v1-ben eddig mindig megsoroztak az ellenséges cirkálók is...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7111 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Bár nem érzem magam elég jonak hogy értékeljek egy hajot de a véleményem a Königsbergröl.Röviden gyenge a hasonlo tierü cirkálok megeszik jelen állapotában.
Mozgékony elég gyors de tüzeröben alul marad talán még a 4-es amerikai cirkáloval szemben is.A torpedok jok csak 6 km-re nem közelitesz meg semmit élve.
u.i. a 4.es amerikai cirkálo rossz példa mert az meglehetösen tüzerös.Gyakorlatilag az Isokaze ágyui többet sebeznek sorozatonként. 70 találat a New Mexicon 5k sebzés amit én keveslek.Nagy a lötááv 16.5 km csak ilyen távolságbol már egy csatahajot is nehezen talál el.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7113 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő

Szegény romboló, 2 HE-vel ment a hullámsírba :lol: New Yorkokat már sajnáltam a végén, nálunk 2 Nagato, én, meg egy stock Kongo. Ha nem HE-vel lőttek volna, talán citadellát is kaptam volna...

Hozomány :P

Prinz Eugen a kapitányom :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 1 hónapja #7117 Írta: taxi176
taxi176 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ha nem szorulok be nem bombázott volna le :) De elégedett vagyok

Mellékletek:

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7118 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Örömködő

vcsaba1968 írta: Bár nem érzem magam elég jonak hogy értékeljek egy hajot de a véleményem a Königsbergröl.Röviden gyenge a hasonlo tierü cirkálok megeszik jelen állapotában.
Mozgékony elég gyors de tüzeröben alul marad talán még a 4-es amerikai cirkáloval szemben is.A torpedok jok csak 6 km-re nem közelitesz meg semmit élve.
u.i. a 4.es amerikai cirkálo rossz példa mert az meglehetösen tüzerös.Gyakorlatilag az Isokaze ágyui többet sebeznek sorozatonként. 70 találat a New Mexicon 5k sebzés amit én keveslek.Nagy a lötááv 16.5 km csak ilyen távolságbol már egy csatahajot is nehezen talál el.

Hasonlóképp, mentem pár kört, torpedózni reménytelen, 10 km-en belül 3-assával jönnek a kritikusok, ha azon belül kerülsz, vége. Volt egy jó csatám tegnap, 760 előtt lövedék, 178 találat, vegyesen ap-he, és olyan 40K sebzés, 960K base xp prém nélkül.
Mezőny közepe a végén. Ez abszolút kísérőhajó csatahajó mellé, a lőtáv miatt mondjuk használható, főleg ha megvan rá a +20% lőtáv növelő, bár már 15km-re is kihívás eltalálni akármit.

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.