- Köszönetek: 332
Hát nemtom, nekem az tűnt fel, amikor nálunk midway van, enemynél meg haku, az öltözőből se igen érdemes kimenni. Persze biztos csak a játékostól függ. (tegnap is bakker, midway nálunk, tök utolsó lett, 200 basexpvel, 1 darab lelőtt repülővel... Esélyünk se volt a csatában. No comment)nwa5000 írta: Amúgy jó vettem észre, hogy hordozók mindig előkelő helyen végeznek?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
chapo990 írta:
Hát nemtom, nekem az tűnt fel, amikor nálunk midway van, enemynél meg haku, az öltözőből se igen érdemes kimenni. Persze biztos csak a játékostól függ. (tegnap is bakker, midway nálunk, tök utolsó lett, 200 basexpvel, 1 darab lelőtt repülővel... Esélyünk se volt a csatában. No comment)nwa5000 írta: Amúgy jó vettem észre, hogy hordozók mindig előkelő helyen végeznek?
Trucker39 írta: A kávészünet kellett mint egy falat kenyér. Akkor is majd örüljön neki mindenki, mikor a Mino beül a sziget mögé füstben foglalni egy rombolóval és képtelenség lesz őket onnan kiszedni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.