- Köszönetek: 2295
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta: XP-növelő zászló és festés, ráadásul Co-opban menve alacsony tierben felesleges. Randomban előrébb vagy, még vesztes csatával is. Ha új hajót próbálsz ki, pár csata erejéig hasznodra válhat Co-opban menni vele, hogy kitapasztald, egyébiránt inkább akkor érdemes – mert rövidebb ideig tart egy-egy csata, így gyorsabban haladhatsz –, ha az adott napi, heti stb. feladat teljesítéséhez győzelem köll, s engedi azt Co-opban is megcsinálni – no meg ha nagyon eleged van már a csapattársaidból...
deaxus írta: Ez nem semmi csata volt.
Elkezdtem húzni a francia cirkáló ágat,és a 2. szintűnél,gondoltam hogy teszek xp növelő zászlót és festést a hajóra a gyorsabb haladás érdekében.
Coopba mentem és középen kezdtem.A mi rombolóink botok voltak.Kis durr-durr középen,és elpusztultak a rombik és egy cirkálónk.Akkor nézem,hogy egyedül maradtam az egész északi féltekén.Elkezdtem menekülni térkép teteje felé,és jött az egész bot bagázs utánam.
Na mondom,ennyit a sok tp-ről,amit kapni fogok pluszban.De valami miatt nem haltam meg,és nagy mázlival sikerült a torpedókat is kikerülni.
És a vége a képeken látható.Plusz megint kaptam 3x 400 szenet a konténerből,úgyhogy most jó kedvem van.
bontottcsirke írta:
deaxus írta: Ez nem semmi csata volt.
Elkezdtem húzni a francia cirkáló ágat,és a 2. szintűnél,gondoltam hogy teszek xp növelő zászlót és festést a hajóra a gyorsabb haladás érdekében.
Coopba mentem és középen kezdtem.A mi rombolóink botok voltak.Kis durr-durr középen,és elpusztultak a rombik és egy cirkálónk.Akkor nézem,hogy egyedül maradtam az egész északi féltekén.Elkezdtem menekülni térkép teteje felé,és jött az egész bot bagázs utánam.
Na mondom,ennyit a sok tp-ről,amit kapni fogok pluszban.De valami miatt nem haltam meg,és nagy mázlival sikerült a torpedókat is kikerülni.
És a vége a képeken látható.Plusz megint kaptam 3x 400 szenet a konténerből,úgyhogy most jó kedvem van.
Mivel lehet feldühíteni 5 botot hogy így ússzanak az ember után?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.