- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Elviekben egyet értek veled de egy csatahajos lövöldözös játékban ne egy olyan hajo legyen a király aminek még ágyuja sincs.Benign_Wolf33 írta: Én mind a 4 ággal egyformán játszok és nekem jó így hogy a hordozó a csapat legértékesebb tagja. Nekem jobban tetszett a játék, mikor még a cirkálók nem nagyon mertek 1v1-ezni csatahajókkal. Sokkal jobban számítana a stratégia a csapat szintjén, mint az, hogy bejövök megmutatom mennyi xp-t killt szedek össze, ja a többiek miatt vesztettünk, mert noobokat kaptam megint. Közbe meg lehet jobban járt volna a csapat, ha a cirkálómmal killlopkodás helyett megvédtem volna a BB-ket meg a CV-ket, DD-ket, bár akkor kevesebb xp-m lenne...(de ha win lett volna, akkor persze ez sem igaz, mert több)
űBenign_Wolf33 írta: Én mind a 4 ággal egyformán játszok és nekem jó így hogy a hordozó a csapat legértékesebb tagja. Nekem jobban tetszett a játék, mikor még a cirkálók nem nagyon mertek 1v1-ezni csatahajókkal. Sokkal jobban számítana a stratégia a csapat szintjén, mint az, hogy bejövök megmutatom mennyi xp-t killt szedek össze, ja a többiek miatt vesztettünk, mert noobokat kaptam megint. Közbe meg lehet jobban járt volna a csapat, ha a cirkálómmal killlopkodás helyett megvédtem volna a BB-ket meg a CV-ket, DD-ket, bár akkor kevesebb xp-m lenne...(de ha win lett volna, akkor persze ez sem igaz, mert több)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.