Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 2 hónapja #4605 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Örömködő
Az egyik,vagy talán a legjobb hajó a játékban...
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4621 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #4626 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Jo lenne a WG is nézegetné mert csak hordozok vannak a top 10ben

Több
9 éve 2 hónapja #4629 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
Én mind a 4 ággal egyformán játszok és nekem jó így hogy a hordozó a csapat legértékesebb tagja. Nekem jobban tetszett a játék, mikor még a cirkálók nem nagyon mertek 1v1-ezni csatahajókkal. Sokkal jobban számítana a stratégia a csapat szintjén, mint az, hogy bejövök megmutatom mennyi xp-t killt szedek össze, ja a többiek miatt vesztettünk, mert noobokat kaptam megint. Közbe meg lehet jobban járt volna a csapat, ha a cirkálómmal killlopkodás helyett megvédtem volna a BB-ket meg a CV-ket, DD-ket, bár akkor kevesebb xp-m lenne...(de ha win lett volna, akkor persze ez sem igaz, mert több)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #4637 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

Benign_Wolf33 írta: Én mind a 4 ággal egyformán játszok és nekem jó így hogy a hordozó a csapat legértékesebb tagja. Nekem jobban tetszett a játék, mikor még a cirkálók nem nagyon mertek 1v1-ezni csatahajókkal. Sokkal jobban számítana a stratégia a csapat szintjén, mint az, hogy bejövök megmutatom mennyi xp-t killt szedek össze, ja a többiek miatt vesztettünk, mert noobokat kaptam megint. Közbe meg lehet jobban járt volna a csapat, ha a cirkálómmal killlopkodás helyett megvédtem volna a BB-ket meg a CV-ket, DD-ket, bár akkor kevesebb xp-m lenne...(de ha win lett volna, akkor persze ez sem igaz, mert több)

Elviekben egyet értek veled de egy csatahajos lövöldözös játékban ne egy olyan hajo legyen a király aminek még ágyuja sincs.

Több
9 éve 2 hónapja #4640 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Örömködő

Benign_Wolf33 írta: Én mind a 4 ággal egyformán játszok és nekem jó így hogy a hordozó a csapat legértékesebb tagja. Nekem jobban tetszett a játék, mikor még a cirkálók nem nagyon mertek 1v1-ezni csatahajókkal. Sokkal jobban számítana a stratégia a csapat szintjén, mint az, hogy bejövök megmutatom mennyi xp-t killt szedek össze, ja a többiek miatt vesztettünk, mert noobokat kaptam megint. Közbe meg lehet jobban járt volna a csapat, ha a cirkálómmal killlopkodás helyett megvédtem volna a BB-ket meg a CV-ket, DD-ket, bár akkor kevesebb xp-m lenne...(de ha win lett volna, akkor persze ez sem igaz, mert több)

ű

Igen, jól látod. Nagyon sokan vannak akik potyáznak, ki nyíratja magát a csapat ő meg csipegeti az ellent biztonságos távolból, addig neked szedik a hp-dat. Pedig lehet ha közelebb jön,ő is be áldoz valamennyit az életéből akkor nyertek. Nagyon sok ilyen van. Hála istennek még nem vették el a kedvemet a játéktól :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.364 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.