Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
7 éve 2 hónapja #50309 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Örömködő

nwa5000 írta:

Grievous írta: Na, egyik csoport megvan :lol:

csoportonként 1 v 2 ikon hiányzik...

Hogy kapsz ennyit? Nekem csoportonként van 1-2. Mondjuk, nekem ládákból esnek, ha esnek. A tegnap esti két ládából egy sem pl.

Feliratkoztál, hogy gyűjtöd?
Én minden konténerrel kapok egyet, plusz ott van nekem a HSF Graf Spee. Az minden nyert meccs után ad egy két fős + valami konténert.
Ha jól rémlik 20 alkalommal lehet megcsinálni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #50310 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Úgy van, hogy a haifuri beharangozóban van egy szövegrész, amit én is kihagytam, de ismerős szólt, hogy "figyú, olvasd már el újra" (kb), hogy ha a 2HSF-fel mész a join gomb megnyomása után, akkor mindkettővel nyílik egy személyi küldi ami az hogy nyerj 20-szor akármelyik játékmódban (asszem scenario is ér most), ilt van még Musashi és Yamato akiknél ugyanez van, de csak 10x lehet, gondolom azért mert ezekért nem kell valódi pénzt fizetni, ha nem akarsz.

Nekem van yamatom, letudtam, ilt napi szinten kapok 1 v 2 ikont az 2-3 ládából. De az a röhej, hogy volt 3 ikonom és a 4. ikonom egy duplikált volt,DUPLIKÁLT 3/35-NÉL?! Na mindegy, tegnap kaptam kettő újat, a taichoiu-t (kapitányt) és a hiányzó tagot a navigátor csoportból.

Amúgy már az a 10 láda is szépen megdob, mert ugye azok 2db ikont adnak és nem 0-1-et. Amúgy azt nem tudom, hogy yamamoto konténer is mükszik-e ilyenre, ha ki van kapcsolva a yamamoto ikonok gyűjtése, nem rémlik, hogy lenne haifuri (high school fleet) konténer boltban.

Több
7 éve 2 hónapja #50311 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Örömködő
Jól értem h külön be kell ehhez kapcsolni valahol kinn valami küldetést, meg hogy csak bizonyos hajókkal menve lehet efféléket szerezni? Melyik hajók jáccanak?

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #50312 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Úgy van ,hogy eme gyűjtögetésről szóló hírnél van egy gomb hogy "join", rákattintasz, utána mész egy csatát és akkor kapsz egy ládát és onnantól tudod gyűjteni az ikonokat, HA beállítód, hogy azt akarod gyűjteni, mert Yamamoto-s gyűjtemény a másik ami menne, de csak egy lehet aktív ilyenkor.

Napi ládákból eshet 1 ikon, mint a yamamotosnál, természetesen szuperkonténernél nem.

speckó küldetés amiért 2 ikonos láda jár az yamatonak, musashinak, HSF Speenek és HSF Harekazenak van, a 2 bb-nek 10db küldije van, a másik kettőnek 20. Mindegyikkel kell menni egy kört miután csatlakoztál és elindult a gyüjtemény és akkor indul a küldi (addig nincs jelezve, ezért néztem először hogy mi van, de ismerős szólt, hogy menjél már egy kört, és akkor lesz)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
7 éve 2 hónapja #50313 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Örömködő
Első jó kör Yamatoval, nehéz megszokni, hogy szemből hosszában keresztül lövi a cirkálókat :lol:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, Rallyefan81, Jaszon, Csisz.hu

Több
7 éve 2 hónapja #50314 Írta: Csisz.hu
Csisz.hu válaszolt a következő témában: Örömködő
Ma volt minek örüljek.Nálam jo eredményeknek számitanak.Köszi a szakaszt Fury kolléga :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.