Hm, jó kérdés, Zao biztosan mert t10 ugye

Jó, normálisan válaszolva: nekem egyiknél se volt olyan érzésem, hogy ezt meg akarjam tartani. DE! :
-Furutaka azután kapott 2 erőteljes buffot, miután már Aoba/Myoukounál voltam
-Mogami azelőtt kapott nerfet, hogy elértem hozzá, és azután kapott buffot, hogy ibukinál voltam.
-Ibuki akkor kapott nem direkt nerfet, mikor a láthatatlanul való lövöldözést megszüntették (ekkor cseréltem a lőtáv növelő modult töltésgyorsítóra asszem)
Mogamit 155-össel jónak mondják, goyrsan fordulnak al övegek, ilt HE spam erősen ajánlott ilyenkor ugye (IFHE nem tudom kell-e, szakértő majd leírja).
Myoukounál nekem a kormánylapát miatt nem tartanám meg, last standdel nem lenne gond, de erre elpazarolni 2 skill pontot, mikor Mogaminak, Ibukinak ,Zaonak nem annyira érzékemy a lapátja?
Aoba és Furutaka között nagy különbség nincs, ez onnan ered, hogy Furutaka 3. és 4. hajója volt Aoba és Kinugasa, de ezeknek a hajóknak akkora szintű változást müveltek, hogy külön osztályba kerültek (Aoba-osztály, Furutaka osztály tagja Furutaka és Kako), Nagy különbség egyike a 6x1 löveg helyett 3x2 volt, ez végül Furutaka is megkapta, wowsban meg C testtel került be ami az én időmben nem volt, ez volt a 2. buffja. Többi változás nem tudom mi volt, mert ilyent nem tanultam meg nem is foglalkoztam vele, kantai collectionben meg nem túl jó ilyen szempontból