- Köszönetek: 482
Acetil_coenzim_A írta: Arra is ugyanaz a válaszom!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha a Missourira gyüjtesz az még odébb lesz, de nagyon is megéri kivárni. Én szabad xp-ből szereztem meg és nem bánom hogy kisporoltam. Szinte ugyan az mint az Iowa (nemhiába testvérhajó) csak ez jobban hozza az xp-t,szabad xp-t,creditet,és nem utolsó sorban jó vele embert huzni is.nwa5000 írta:
Szete58 írta: Stockként egyetlen hajó sem mérvadó: jó hajó az! Nem hasít, mint egy motorcsónak, de akit derekasan deréktájt megcélzol, azt derekül derékba töri. Amikor csak lehet, teljes sebesség (vánszorgásnak tűnik majd így is sokszor) gyakori irányváltásokkal... megtanít a taktikus, tervezett játékra, a gondos célzásra, kivárásra... mindarra, amire oly annyira szükséged lészen a magas tierekben.
Nem panasznak szántam.Eddig nagyon bejött az usa bb ág és tényleg örülök, hogy meg lett az első hetes ladikom, és ez a colorado. Van vagy 200000 free xp-m, de sajnálom felhasználni. A Missourira gyűjtök.
Így aztán most stock még egy picit.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.