- Köszönetek: 1734
bontottcsirke írta:
Sajnálom, nem dolgozom helyetted!
Ez esetben a közönség segítségét kérném. Ezt komolyan gondolta-e a kommentelő vagy poénnak szánta?Sajnálom van egy pár ember a fórumon akinél már nem tudom eldönteni........
azért annyit hadd előlegezzek meg: biztos van Csabinál jobb rombolós is, csak még nem találkoztam vele...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Rallyefan81 írta: Na, most, hogy szétoffoltuk (szép Magyar szó...
) a topicot.
Félreértettetek-Remélem..
1.: Van kemény 144 csatám-->tehát már mindent tudok a játékról..Ja, nem.
2.: Nekem még azt is tanulnom kell, hogy löveggel mennyivel lőjek elé-után-fölé-alá
3.: Mivel valahogy meg kell az alapokat tanulni és van a hajókon torpedó, azt is meg kell tanulnom-valahogy....
4.: nagyjából tisztába vagyok a hajótípusokat kb mire találták ki. (legalábbis a játékban)
5.: csak arra céloztam , hogy mivel ellenállóbb a cirkáló, könnyebben megtudom figyelni mikor merre lőjek torpedót.
6.. ha eljutok arra, hogy nem rajtam múlik elsősorban a találat (kikerüli az ellen) ,az nekem már jó. Az piros hajósoknak nem.
7.: Reményeim szerint ebből a tudásból át tudok menteni a rombolókhoz valamennyit. Hogy hasznára legyek a csapatomnak. Tudom, felderítéssel is sokat segítek. Főleg amikor nem lövik valamiért a spotot...
8.: Tőlem JÓÓÓÓÓÓÓÓVAL tapasztaltabb játékosoktól hallottam, hogy szinte minden megváltozik tier6-tól felfele.
9.: Ebből kifolyólag nem kell aggódnotok, hogy a frissen vásárolt tier 8-as cirkálómmal "szétrambózlak" titeket. Nyugi.. ja , nincs is olyanom.
10.: A "Károly nyugalma" kemény <12km-es "lőtávja" rákényszerít, hogy közelebb menjek. Elkezdtem használni rajta a torpedót.
11.: Az meg elkezdett találni, több eredménnyel, mint ahogy rombolót használok. Mert azzal egyenlőre előbb halok,. ez van. Meg kell tanulnom. Pont.
Szóval ennek szólt az örömöm.
Remélem így érthetőbb voltam!
Písz!
vcsaba1968 írta: JOL VAN LÁNYOK -FIUK EZ MÁR NEM KELL!Egyik oldalrol sem.Én nem tartom magam ronbolosnak pláne játékosnak még ha más azt is gondolja.Ugyanakor az épitö jellegü hozászolások többet segitenének egy kezdö játékosnak.
u.i. ez kicsitkésön került ki.
Ha valaki azt tanácsolja neked hogy azzal gyakorolgass(dd helyett) randomban torpedózni az nem ért ehhez a játékhoz legyen akárhány meccse. ebben igazad lehet hülyeség lehet az a közmondás is hogy: gyakorlat teszi a mestert
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.