Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #3684 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő

nagyfater írta: Mi bajotok ezzel a furuval tud ez ha akar,csak az a baj ritkán akar 6 killt.

Nos, a Furutaka lassabban reagál, mint a többi cirkáló, éppen ezért nehezebb vele játszani. Lehet vele jó köröket menni, én citadella gyárnak hívtam. Azonban a lassú toronyforgás és a hosszú újratöltés komoly hátrány a konkurens cirkálókhoz képest. Egy jó Omaha, Phoenix avagy Kuma játékos megeszi kilóra a Furut.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3692 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ha Omaha-val, Kuma-val megyek kis kredit framra és összefutok ezzel a roncsteleppel (Furutaka) különösebb erőlködés nélkül át gyaloglok rajta. Gyakorlatilag tehetetlen agyaggalamb.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #3714 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Örömködő

GaiusHun írta:

nagyfater írta: Mi bajotok ezzel a furuval tud ez ha akar,csak az a baj ritkán akar 6 killt.

Nos, a Furutaka lassabban reagál, mint a többi cirkáló, éppen ezért nehezebb vele játszani. Lehet vele jó köröket menni, én citadella gyárnak hívtam. Azonban a lassú toronyforgás és a hosszú újratöltés komoly hátrány a konkurens cirkálókhoz képest. Egy jó Omaha, Phoenix avagy Kuma játékos megeszi kilóra a Furut.

Persze ezeket tudom én is csak viccnek szántam sajnos tény hogy a játék legselejtesebb hajója.Legjobb móka az egészben hogy mire felbufolják már túl leszek rajta.

Több
9 éve 3 hónapja #3741 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Örömködő
Nézd csak, kit találtam :cheer:
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #3747 Írta: Emerich37
Emerich37 válaszolt a következő témában: Örömködő
Minokaze megint egy jó kör lett volna de az idióták itt is megvannak , elkaptam az anyahajót a két retardált cirkáló meg ahelyett hogy a megmaradt csatahajót kezdte volna kilőni, jött utánam, idő meg már nem maradt...... :(
De nézzétek a sebzést torpedóval :)

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #3748 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Örömködő
Na ez van ha az egyik oldal szívó ágon van,hál isten most nem az enyém.Ennél sokkal jobb eredménnyel is szívtam már akár egymásután többször is.Ha megnézitek a leosztást semmi nem indokolja az ellenfél ilyen csúfos vereségét.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.