Nevezhetjük a félreértések csatájának

elsődlegesen összefutottam egy King George V teszt hajóval. Legott rátapadtam, mert van az Emden küldi, amit rosszul értelmeztem. Az éleben maradni rész kimaradt

a 30K sebzés meg volt, meg a top 3 is

A lényeg, annyira bámultam az angol csatahajót, hogy hogy az indulásként belém vert egy 20K-s salvót. Ráadásként pont cseteltem a sráccal, szóval innentől ment a küldi harc meg a rohadj meg szitu

Erős lövegei vannak az angolnak, de beszögelve már nem üt akkorát a német csatahajónak, a másodlagosait nem is nagyon érzékeltem, bezzeg ő az enyémet

Akkora forgás, csata volt, hogy észre sem vettem a Krakent, csak a csatajelentésnél csodálkoztam rá... jé...
A csata végére volt egy full hp-s enemy Bismarck, aki campelt és bújkált, gondolom észre vett engem, és úgy volt vele, hogy egy kis HP-s Bismarck legyőzése megkoronázza addigi semmittevését. Sajnos a mi egyik rombolónk mellettem bujkált, hogy ne lője ki a Kutuzov, akivel én harcoltam. Szóval ott maradtam 3 K hp-n, mire az ellen majdnem BOT full hp-s csatahajója kiszedett, mivel ökörke rombolósom akkor adott füstöt, amikor már késő volt. Szóval így történt... nem lett Emden, mert ha tudom, elbújok egy sziget mögé

Ui: A Bismarck HE lőszerrel lőtt, totál leégtem