Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
7 éve 10 hónapja #40084 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Örömködő
Jól mondja Trucker39 kolléga,tényleg nagyon jó az Aslain mod pack, szerintem vannak a játékhoz hozzátevő dolgok benne amiket érdemes feltenni... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #40089 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Örömködő

Trucker39 írta: Elteszem ezt a képet emlékbe. Úgy se nagyon lesz ilyen mostanában.

Hogy a szarba lehet ennyi csicsamicsával játszani? Borzalom komolyan mondom. Én az ALternate infot is csak azért használom, mert már megszoktam. Azon kívül full alap a játékom, még a célkeresztem is.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #40091 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem vagyunk egyformák. Én pédául egy csatát sem vagyok hajlandó addig menni, míg a megszokott MOD-k frissítései fel nem kerülnek és be nem állítom a játékban. Hasonlóan néz ki játék közben is, de már sokat finomodott az utóbbi időben.
Jó ideig ARP-s UI volt fenn, mikor azt a sorozatot néztem, most Kancolle van fenn, mert ezt a sorozatot nézem. Ha meg bekerül a játékba a High School Fleet és készül hozzá UI és persze lesz magyar felirat a sorozathoz is, akkor meg azt fogom használni.

Képzelj a képhez hangot is. Amikor torpedó közeleg és Yudachi san visítja a két hangszóróból: POI...POI...POI. Az élmény feledhetetlen. Biztosan odafigyelsz a közelgő torpedókra. :)

Mondjuk a célkereszt nálam is dinamikus alap, de csak azért mert nem lehet megfelelően még átszinezni.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Trucker39 által.

Több
7 éve 10 hónapja #40093 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
ha már mod-ok, nincs olyan célkereszt, ami a standard dinamikus + pár segédvonal szögekben?
nekem eléggé bevált a WoWS gyári dinamikus célkeresztje, de azért el tudnék rajta viselni pár segédvonalat még.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #40094 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Van, csak nem tudom beállítani, mert oroszul van. Egyenlőre Aslain sem tette bele a csomagjába. A MOD keresés topic-jában linkeltem nem olyan régen.

Igaz, ferde vonalak nincsenek benne sajnos.

Dynamic Crosshair configuration

Közben pár kép, hogyan is néz ki nálam a csomag:

Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Trucker39 által.

Több
7 éve 10 hónapja #40096 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Oh, a poi hang, de régen is volt :D
Azóta a kc voice packban nem hallottam ami aslainban volt, remélem hamarosan elkészül 6.6.1-re, igaz, elvileg elég ha csak az utolsó verziónál a fájlformátumot mp3-ra írjuk át (aslanban nem láttam, weboldlaát nem tudom fejből, de annyira nem izgat most)

Haifurit szerintem angolul nézd, magyar nem hiszem hogy lesz (múltkor amit találtam 6 rész, az szerintem csodával ér fel, de a felirat minőségét nem néztem Xd

hm, ez nem a pravdateam-es UI, ha jól látom :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.387 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.