Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1734 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Nekem csak a fele xp van meg, de a Hosho-t is ki kéne fejleszteni utána, szóval harmada van meg így (10-11k xp :whistle: ), lehet holnap csak csónakázni kéne, wottal meglett a hétvégi küldi sorozat, EU2 best :evil:

Og, van Yuubari-d Bear? Jó neked, nekem csak ezek maradnak :D

(This girl is Yuubari destroyer)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1735 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Örömködő
Köszi. Ez az első ötös hajó, többi négyes az amerikai rombolót leszámítva, mert csak az nincs. Nem találok senkit akivel játszhatok, mert a klántársak "noobok" :)

Több
9 éve 4 hónapja #1736 Írta: HUN_Bear

Grievous írta: Nekem csak a fele xp van meg, de a Hosho-t is ki kéne fejleszteni utána, szóval harmada van meg így (10-11k xp :whistle: ), lehet holnap csak csónakázni kéne, wottal meglett a hétvégi küldi sorozat, EU2 best :evil:

Og, van Yuubari-d Bear? Jó neked, nekem csak ezek maradnak :D

(This girl is Yuubari destroyer)

Yubari-val vásároltam be magam. Nekem egyébként tetszett a Myogi. Voltak vele jó csatáim. Közepes távolságból halálos, ha fent van a repcsi akkor szerintem rosszabb lett. Ugye nagy távolságra pontatlan, ballisztikus pályán haladnak a lövedékek így messziről könnyen pattog még cirkálóról is. De a lőtáv felén belül... 1 vs. 2, a két Wyoming a tenger fenekén végezte :)

Több
9 éve 4 hónapja #1738 Írta: Grievous
Tényleg, lehetett vásárolni :D

Távolra tényleg rosszak a BB-t, leglaábbis ez az érzésem van, mert az amcsi bb ágat elkezdtem, még rövidebb a hatótávolsága, mint a japánnak (tier3), de emiatt több találatom van a South-tal, mint a Kawachival. Én Myogival csak bb-t szoktam lőni távolról, de általában nem talál, vagy alámegy (rosszul becsültem), vagy csak szétszór. Talán 10km az a lötáv, ami a maximum, amit magamnak felállítanék, addig viszonylag pontosak. Csak hát a cirkálók is könnyen eltalálnak innen.

On:
Ér ez a medál valamit? :D

kepfeltoltes.hu/150712/shot-15.07.12_11....kepfeltoltes.hu_.jpg

Nincs sok medálom, kb a fele van meg a gyűjteménynek (nagykaliber, konföderáció pl nincsen meg)

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1739 Írta: HUN_Bear
A medál után kaptál zászlót. Nem tudom mennyi jár ezért, mert a CBT miatt kaptam csak. A lényege a medálnak, hogy a HP-d 40%-át vízbetörés által vesztetted és túlélted a csatát. A zászló pedig, ha fent van akkor 20%-al csökken a vízbetörés ideje.

Japánnál még az a gond, hogy más röppályán haladnak a lövedékek. Hiába célzok a vízszintre elrepül felette és a hajó másik oldalán csapódik a vízbe.
Amerikaival ugyan ezen az elven a hajó előtt esik le a lövedék.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja HUN_Bear által.

Több
9 éve 4 hónapja #1740 Írta: Grievous
Zászlóról tudok, de nem használom, "minek" alapon :)

Japánnál mindkét oldalra szokott esni :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.353 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.