Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 8 hónapja #16202 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
szép :) én még csak a Yorckot nyúzom.
tőled is szívesen megnéznék egy replay-t :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16224 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Örömködő
A tegnapi 114k után ez most "csak" 94k lett, de gondolom, hogy így is elkívántak a francba. :P Egy Kongo, egy New York és egy Myogi bánta. :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16226 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Érdemes arra használni a cirkálót, amire való: a([strike]z állampolgárokat)[/strike] repülőgép-hordozókat óvjuk és védjük!

Sajnos nekem ebben a csatában csak egy repülőgép-hordoZoo jutott...

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, DragonZ, SgtBala

Több
8 éve 8 hónapja #16227 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta: Érdemes arra használni a cirkálót, amire való: a([strike]z állampolgárokat)[/strike] repülőgép-hordozókat óvjuk és védjük!

Sajnos nekem ebben a csatában csak egy repülőgép-hordoZoo jutott...

Milyen kár hogy ezt kevesen látják így. Én a BB-k mellé is odaállok kíséretnek bár van aki ezt sem érti :D

Több
8 éve 8 hónapja #16229 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő

SgtBala írta: Milyen kár hogy ezt kevesen látják így. Én a BB-k mellé is odaállok kíséretnek bár van aki ezt sem érti :D

És milyen jól teszed! Helyettük is megköszönöm!

Nekem egyszer szegődött kíséretül egy cirkáló, amikor valamelyik komolyabb csatahajómmal voltam. Az elején közölte, h. ő a patrolom, jött mellettem-mögöttem, semmi manőverben nem zavart, fordult velem együtt, lőtte az engem támadó repülőgépeket, levakarta rólam a kullancs rombolókat, úgy lehoztunk ketten egy oldalt, hogy öröm volt nézni! Megköszönni megköszöntem, csak sajnos a nevét nem jegyeztem meg - annyira meglepett a dolog, ugyanis ilyet korábban nem tapasztaltam -, azóta is bánom!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 8 hónapja #16239 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta:

SgtBala írta: Milyen kár hogy ezt kevesen látják így. Én a BB-k mellé is odaállok kíséretnek bár van aki ezt sem érti :D

És milyen jól teszed! Helyettük is megköszönöm!

Nekem egyszer szegődött kíséretül egy cirkáló, amikor valamelyik komolyabb csatahajómmal voltam. Az elején közölte, h. ő a patrolom, jött mellettem-mögöttem, semmi manőverben nem zavart, fordult velem együtt, lőtte az engem támadó repülőgépeket, levakarta rólam a kullancs rombolókat, úgy lehoztunk ketten egy oldalt, hogy öröm volt nézni! Megköszönni megköszöntem, csak sajnos a nevét nem jegyeztem meg - annyira meglepett a dolog, ugyanis ilyet korábban nem tapasztaltam -, azóta is bánom!

Igyekszem így csinálni, de sajnos néha engem is elvisz a hév. Mondjuk egyre ritkábban szerencsére. Hozzáteszem ha BB-vel mentem soha nem állt mellém egy sem kivéve az ellen DD-it :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.