Rombolóval óriási mákok tudnak lenni
Két negyed HP-vel vánszorgó csatahajó volt a Kamikaze-vel körülöttem, és már én is gyengélkedtem, dupla vagy semmi alapon két szalvót küldtem a kicsit erősebbik felé, egyet egyet pedig a másikba. Kilőttek, de eltaláltam és elsüllyedt mindkettő, jött pár plecsni
A többiek vagy azt gondolták, hogy profi vagy hogy iszonyú mákja van
Szerintem utóbbi, bár kétségkívül kellett hozzá némi bátorság, gyors számítás is.
A másik eset, amikor 5 killem volt, a cirkálók bambultak bele. Mentem egy sziget mellett egy BB felé, de a két sziget között kényelmesen hajózott egy Cleveland. Küldtem felé egy szép komplikált legyezőt lesz ami lesz, mondván a BB-ig úgyis újratölt. El is fordultam, aztán jött a devastating strike, héló Cleveland
Utána a csatahajó sem kerülhette el a sorsát.
Szintén szép, hogy nem süllyed el, kiúszik a látómeződből, de a leaking betesz neki, és kicsit később, kellemes meglepetésként jön a kill (bár ilyen van más hajónál is, ha nem sikerül a tüzet eloltani
)
Persze olyan is van, hogy az általában kötelező romboló párbajban már az elején elhalálozom, és mérgemben ki is szállok (általában pedig még végignézem a csatákat) és átülök egy cirkálóba...
vagy az RNG úgy dönt, hogy egy torpedó sem talál a meccs alatt, pedig ugyanúgy gondosan lövöm...