Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #15792 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15793 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

szépen látszik a bombázás hatása, 13k bombával egy Iowaba :)
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #15804 Írta: Hdkill
Hdkill válaszolt a következő témában: Örömködő
Oda B@x Grat ;)

Több
8 éve 9 hónapja #15817 Írta: Hdkill
Hmmm eddig csak balfaszkodtam ezzel a hajóval lehet kezdek ráérezni? , vagy csak qurva nagy mákom volt, tök min1 akkor is jól eset a lelkemnek :whistle:
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #15819 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
Rombolóval óriási mákok tudnak lenni :)
Két negyed HP-vel vánszorgó csatahajó volt a Kamikaze-vel körülöttem, és már én is gyengélkedtem, dupla vagy semmi alapon két szalvót küldtem a kicsit erősebbik felé, egyet egyet pedig a másikba. Kilőttek, de eltaláltam és elsüllyedt mindkettő, jött pár plecsni :) A többiek vagy azt gondolták, hogy profi vagy hogy iszonyú mákja van :) Szerintem utóbbi, bár kétségkívül kellett hozzá némi bátorság, gyors számítás is.

A másik eset, amikor 5 killem volt, a cirkálók bambultak bele. Mentem egy sziget mellett egy BB felé, de a két sziget között kényelmesen hajózott egy Cleveland. Küldtem felé egy szép komplikált legyezőt lesz ami lesz, mondván a BB-ig úgyis újratölt. El is fordultam, aztán jött a devastating strike, héló Cleveland :) Utána a csatahajó sem kerülhette el a sorsát.

Szintén szép, hogy nem süllyed el, kiúszik a látómeződből, de a leaking betesz neki, és kicsit később, kellemes meglepetésként jön a kill (bár ilyen van más hajónál is, ha nem sikerül a tüzet eloltani :))

Persze olyan is van, hogy az általában kötelező romboló párbajban már az elején elhalálozom, és mérgemben ki is szállok (általában pedig még végignézem a csatákat) és átülök egy cirkálóba... :) vagy az RNG úgy dönt, hogy egy torpedó sem talál a meccs alatt, pedig ugyanúgy gondosan lövöm...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hdkill

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15829 Írta: Hdkill

Azért futottam még pár kört tényleg javultam ezt a fórumon olvasottaknak köszönhetem
nem vagyok egy HC gamer de újra jobban megy mint pach elött, és ott az új kicsim ami majd sok fej fájást okoz majd :cheer:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Hdkill által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.