Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13657 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Örömködő
Várom a visszajelzéseket.

Nekem nagyon bejön!!!

Még!!!!

Fel is iratkoztam!
Ez azt jelenti az Én olvasatomba, hogy innentől kezdve teljesítened kell... :) Tehát! Légy szíves a kedvemre a kedvünkre tenni?! Jöjjenek azok a videók! :whistle: :cheer:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Fujipapa által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13662 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Igen megnéztem. Külön nem kell azért nevesíteni a dolgot. WoT-ban is sokan megnézik, nézték a replay-t. Saját beállítások mellet azért más élmény, mint egy videót nézni. A mellékelt TS szöveg meg nem mindenkit érdekel.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13664 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Csak kiizadtam egy jo eredményt természetesen az Isokazébol

és akit érdekel copy.com/vNUp0eHL1rTwGG8B
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #13665 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő

Benign_Wolf33 írta: Új csúcs tűzgyújtás számában, ráadásul rangsoroltban. Végig "tüzeltem". (:D)

erről azért írnál pár sort, hogy sikerült? :) :ohmy:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13669 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ezt megkérdezték ma este is rangsoroltban, hogy hogy vagyok rendszeresen ilyen szerencsés a tűzgyújtásban.
Elsőként leszögezem, hogy észrevettem milyen sokat számít a +3% tűz kis kaliberen, érzésből és utánaszámolásból is. Valamint felraktam a 2 zászlót, amik adtak további 2x 0,5% gyújtást a rombim lőszerére.

De a lényeg, hogy a hajó fedélzetét kell lőni és ugyanott két tűz nem keletkezik(!), a gyakorlatban a csatahajó 4 része (és cirkálón azt hittem mindig 3 ilyen rész van, de szakasztársam Aobáján 4 tűz volt egyszer :silly: ) közül a középső kettőt nagyon könnyű kigyújtani, ha szépen eltalálod. Ugye figyelni kell, ha javított, mert utána kegyetlen fájdalmas lesz neki másik 2-4 tűz. Ez a lényeg :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13672 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Trucker39 írta: Igen megnéztem. Külön nem kell azért nevesíteni a dolgot. WoT-ban is sokan megnézik, nézték a replay-t. Saját beállítások mellet azért más élmény, mint egy videót nézni. A mellékelt TS szöveg meg nem mindenkit érdekel.

Azért kérdeztem rá konkrétan, mert felőled(máshonnan sem) nem érkezett ez idáig visszajelzés és közben mindegyik replay előtt kisebb frissítés szóval nem tudtam tutira, hogy nézhető-e vissza vagy egyáltalán valaki is letöltötte. És amennyire így ismerlek fórumon keresztül szimpatikus figura vagy számomra(na ne úgy értsd :blush: ) szóval mivel érdekel téged és hangot is adtál neki így eljutott az infó is hozzám. (Mert pl. korlátolt internet adatforgalom miatti dolgokra amúgy nem gondoltam.)
Szóval akárki kedvéjért nem raknám fel külön a replay fájt! :)

Az szubjektív valóban, hogy érdekli-e ha van alatta egyáltalán TS3 kommunikáció. A tapasztalat az, hogy emeli élvezeti értékét nagyban az is, és plusz egy dolog, hogy adott esetben tud belőle jobban tanulni egy játékos is, ha tudja miértek mikéntjét .. :)

Egyébként meg nem tudom, hogy ezt most miért írtad TS3 -al kapcsolatban mert ha jól tévedek ilyen replayt nem láttál/hallottál tőlem főleg azért mert ritka mint a fehér holló konkrétan csak 2 volt az utóbbival összesen.
(Jó volna, ha sűrűbben lenne, de ez több okból sem kivitelezhető amikre most külön nem térnék ki.)
(Én azért így semmiről sem alkotnék véleményt, hogy csak az adott dolognak-akárminek csak az egyik felét ismerem mert ez így csak találgatás lehet. De hát ez az én kis zárójeles véleményem ezzel kapcsolatban.)

Egyébként meg örülök akkor, hogy nem hiába van feltöltve a replay fájl.
Meg remélem tetszett(ek) is, mert az akkor külön öröm számomra. [?] ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.