Ok köszi! Jól értettem hogy nem kap mindenki tirpitzet mert sorsolni fognak?matyiabagoly írta:
gépészpocok írta:
Mit lehet jan 1-ig befejezni?matyiabagoly írta:
Grievous írta: 12 óránként? Hát...
Jó, csináltam egy twitter fiókot, majd meglátom, de sok reményt nem fűzők hozzá (ráadásul, hogy tegnap óta van a dátum szerint)
Azt írja, hogy január 1-ig van idő befejezni.
A Tirpitz-es kódhoz 12 órát kell várni, hogy tovább engedjen a következő lépéshez.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Jól értetted, egy 8-as csatahajót nem osztogatnak mindenkinek.gépészpocok írta:
Ok köszi! Jól értettem hogy nem kap mindenki tirpitzet mert sorsolni fognak?matyiabagoly írta:
gépészpocok írta:
Mit lehet jan 1-ig befejezni?matyiabagoly írta:
Grievous írta: 12 óránként? Hát...
Jó, csináltam egy twitter fiókot, majd meglátom, de sok reményt nem fűzők hozzá (ráadásul, hogy tegnap óta van a dátum szerint)
Azt írja, hogy január 1-ig van idő befejezni.
A Tirpitz-es kódhoz 12 órát kell várni, hogy tovább engedjen a következő lépéshez.
Minden nap megnézem aTirpices dolgot minden nap rákattintok ami nincs kipipálva.Ezután 2-nél ott lesz 1 -1 óra jel és kiiírja hogy még van 8 vagy 10 vagy 14 óra ,attol függöen mikor csinálom(gondolom annyi van még a napból vissza azért ennyi)Most ez azt jelenti, hogy aznap bekerültem a sorsolásba és ha nyerek akkor ad kódot vagy most ez mi?Grievous írta: Ah, a sorsolásban nem voltam biztos
Azt hittem, hogy az első 100 kapja meg, megszokás...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.