- Köszönetek: 102
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
DragonZ írta: Na ezért nem lesz itt egy normális magyar összefogás, mert mindenki majd én, majd én, mert nem tök mindegy ki csinálja, csak legyen és használják, de nem . Amúgy a face-n mikor jött az egész ötlet egyik tag ( direkt nem írok nevet) csinált egyet, de az is nem jó, mert nem xy csinálta és majd ő csinál egyet . Szóval gyerekek semmi értelme így az egésznek . Itt mindenki dudás akar lenni egy csárdában, de ebben a felállásban ez nem fog műkődni. Azt a bizonyos kur..a nagy egot tessék már félre tenni .
bontottcsirke írta: Le vagy maradva. A discord már készül. Átvinni szerintem semmit sem kell azt szimplán meg kell hagyni Szakasz/gyakorló/cb dolgoknak. Minden más képkirakosgatásnak, híreknek, hirdetéseknek, dühöngök mert jön a fogam, dolgoknak stb stb itt van itt a wowsmp, prohardver, magyar facebook csoport. Azt a platformot ahol a klánok, magyarok kommunikálását, egymás segítését reméled ne rakd tele felesleges dolgokkal.
Én csináltam egyet még hetekkel ezelőtt beléptek oda pár klánból. Kérdeztem a chaten hogy megcsináljam-e a szobákat, hogy rendesen használni lehessen de nem érkezett rá válasz... Azóta már beszéltem catonaval aki azt mondta, hogy ledgeri akarja csinálni. Én töröltem az enyémet. Szóval ledgerit kérdezd hogy mikor készül el.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.