- Köszönetek: 97
BigaC írta: Na ezzel nem leszek népszerű, de ha klánban vagyunk, kicsit türtőztessük magunkat, mert sokan csak azt a három betűt fogják megjegyezni... inkább gyertek szakaszozni, ott nem tiltott a káromkodás és senki sem fog bannolni
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Novver írta: Mert remélem hogy tanulnak a hülyeségükből hogyha már valaki a szemükre olvassa és legközelebb segítenek/teszik a dolgukat.
Rallyefan81 írta: Szarkazmus és irónia. Azért nem jár ban. Kidühüngöd magad kultúr(h)áltan. gg, wp, thx the help guys!
HardcorePunk írta:
Rallyefan81 írta: Szarkazmus és irónia. Azért nem jár ban. Kidühüngöd magad kultúr(h)áltan. gg, wp, thx the help guys!
Sajnos én aggresszívabb vagyok az átlagnál, nem tehetek róla. Ha belém kötnek vagy olyat mondanak ami nem tetszik, elég durva tudok lenni, és nem verbálisan.
Mivel a játékban nem tudok senkit állonpattintani, így kénytelen vagyok valahogy rendszabályozni, de legalábbis magamból kiadni a dühöt. És ezen egy normális MM nagymértékben segítene! Mellesleg sokszor visszafogom magam
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.