Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta: No, a második nap megkaptuk az első köszöntést. Bent harcolt egy T-F-K-szakasz, s az ellen üdvözölt minket, s sok sikert kívánt nekünk. Ők nyertek ugyan, de jó csihipuhi volt.
Nik0nosz írta:
Kzoli írta:
Pont úgy mint ha más játékban volnának, a forgalmazók oldalán (fórumain) szerveződnek ezek a csapatok vagy klánok. De elárulom semmit nem fognak tudni velük kezdeni, ez egy örök probléma lesz itt a játékban.Nik0nosz írta:
jkova62 írta:
ledgeri írta: Mi a lényege? Csak mert amiben infó volt az szét van modizva, utána meg már csak mame tenger...
Amit sikerült kihámozni, hogy a TTT és egyéb klánok (OMNI is elhangzik) csalnak. Különféle programokat használnak, ingyenes próbákra kapják, pl HAGS. Állítólag a WG is foglalkozik már vele, nem megerősített infok szerint (forum) a tegnapi szerver leállás is a rengeteg feljelentés miatt történt. Lehet, hogy rosszul értelmeztem, az angol tudásom ennyire elég. Pár elemzés is van benne a 65% win feletti és egyéb sebzési csúcsokról. Állítólag a TTT belsejéből jött az ügy. Feltételezés az egész, de ha csak a fele igaz akkor is bűzlik. Amíg értettem és olvasható volt érdekesnek tűnt.
Ui: nem gondoltam, hogy ennyire szétszedik
És ezt hogy csinálják? Voltam bent több csatában is TTT-sel és OMNI-sal is de nem igazán tűnt fel semmi.
Most itt konkrétan arra gondolok, hogy hogyan szereztek előnyt, mit csináltak? A fórumon rankedról volt szó, ez érdekelne, hogy milyen módon csaltak, ha csaltak egyáltalán? Mert én rankedban se azt nem láttam hogy nálunk, se a másik oldalon szereztek volna orbitális előnyöket, hol nyertek, hol veszítettek, akárcsak én.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.